Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 01/06 Σάββατο

erwtikes-26314-zvdia

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 01/06 Σάββατο

ωροσκόπιο Κριός

Τα μεγάλα σχέδια για το μέλλον μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σήμερα, ειδικά αν δεν συμφωνείτε με τον /την αγαπημένο /η σας.

Δώστε προσοχή στην επικοινωνία σας παρά στο να περάσει το δικό σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μερικές φορές αξίζει να κάνετε υπομονή για να καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Διατηρήστε την αίσθηση του χιούμορ σας και κάντε υπομονή. Μην βιαστείτε να κάνετε συμβιβασμούς.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα ενδώστε στη διάθεσή σας για ενδοσκόπηση, αλλά μην προσπαθήσετε να αναγκάσετε τον/τη σύντροφό σας να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας. Αν θέλουν να είναι κοινωνικοί, αφήστε τους.

Ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα προσφέρετε στον/στη σύντροφό σας κάποια επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη. Συνεργαστείτε μαζί τους και κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς και θα απολαύσετε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

zwdia-fotia

 

ωροσκόπιο Λέων

Κρατήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον/στη σύντροφό σας, αλλά μην κατηγορείτε τον εαυτό σας εάν αντιμετωπίσετε μια-δυο αναποδιές. Η χαρά και η υποχρέωση δεν είναι αποκλειστικά συναισθήματα.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Αν ο/η σύντροφός σας δεν είναι τόσο οργανωτικός /ή όσο εσείς, προσπαθήστε να δείτε τη ζωή από τη δική τους οπτική. Κοπιάστε για να είστε ευτυχισμένοι, όχι για να ελέγχετε διαρκώς τα πάντα.

Ωροσκοπιο Ζυγός

Μην βάζετε τη σχέση σας σε κίνδυνο με την αδιαφορία σας και την έλλειψη προσοχής. Συζητήστε λεπτομερώς με τον /την αγαπημένο /η σας όλα τα θέματα που σας αφορούν πριν ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα.

chartomantia-098

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει για χάρη του έρωτα. Ονειρευτείτε καινούργια πράγματα που θα μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο /η σας και εξερευνήστε νέες δραστηριότητες, ούτως ώστε να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα να είστε ανοιχτόμυαλοι όταν ο/η σύντροφός σας αποφασίσει να μοιραστεί μαζί σας μερικές καινούργιες πληροφορίες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν απαντήσετε για μια περίεργη κατάσταση.

Ωροσκοπιο Αιγόκερως

Συμπεριφερθείτε με συμπόνια και εκπλήξτε τον/τη σύντροφό σας με την τρυφερότητά σας. Συνδυάστε αυτή την τρυφερότητα με το πρακτικό μυαλό σας και θα μπορούσατε να αλλάξετε τον κόσμο.

zodia-astra-tarot

ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο περιορισμός των εξόδων σας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιορίσει τη ρομαντική σας διάθεση. Βρείτε ξεχωριστούς τρόπους για να περνάτε υπέροχα μαζί με τον /την σύντροφό σας χωρίς να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Μοιραστείτε τη γενναιόδωρη καρδιά σας με τον/τη σύντροφό σας και μην συγκρατείτε τον εαυτό σας. Με θετική διάθεση θα μπορέσετε να φτιάξετε ένα καλύτερο μέλλον για τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw