Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 01/06 Τρίτη

erwtikes-5314

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 01/06 Τρίτη .

Ωροσκόπιο 01/06 Κριός .

Εάν τώρα τελευταία έχετε την αίσθηση ότι η ερωτική σας ζωή δεν πηγαίνει πουθενά, τότε μπορεί να αναγκαστείτε να το ξανασκεφτείτε, ειδικά με το σημερινό πλανητικό σκηνικό.

Ίσως μια σχέση από το παρελθόν εμφανιστεί και πάλι στην ζωή σας σε μια νέα και ανανεωμένη έκδοση και το πάθος ανάμεσα σας ξαναζωντανέψει. Ή ίσως μάθετε κάποια πράγματα για το νέο σας φλερτ που θα σας συναρπάσουν. Οτιδήποτε από τα δύο θα ήταν ευπρόσδεκτο αυτή τη στιγμή.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε άχρηστο έχει συσσωρευτεί στην ερωτική σας ζωή και να προχωρήσετε σε νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Τον τελευταίο καιρό πέφτατε από το ένα αδιέξοδο στο άλλο στις σχέσεις σας. Τώρα πλέον συνειδητοποιείτε τι πρέπει να γίνει και αισθάνεστε έτοιμοι να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 01/06 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ένταση στη μέρα σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Παρόλο που μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες περίπλοκες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή και να δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα, δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό σε αυτή την περίπτωση.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του μια-δυο εκπλήξεις. Μπορεί να νομίζετε ότι μια συζήτηση που θα κάνετε με το νέο α φλερτ θα κινηθεί στα ίδια γνώριμα μονοπάτια. Αλλά αυτό που θα μπορούσε να συμβεί είναι ότι και οι δύο φαίνεται να πιάνετε τον ενθουσιασμό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και συνειδητοποιείτε ότι δεν έχει νόημα να καθυστερείτε να εμπλακείτε σε κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια υπέροχη σχέση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο 01/06 Λέων

Τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως έντονα σήμερα, με το τρέχον πλανητικό σκηνικό, αλλά αυτό είναι μάλλον θετικό παρά αρνητικό. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ψάχνετε για μια αίσθηση κατεύθυνσης, έναν στόχο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο μέλλον με αυτοπεποίθηση, τότε μπορεί να ανακαλύψετε έναν αμοιβαίο σκοπό που επιτυγχάνει ακριβώς αυτό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα μπορούσε να φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σας ζωή. Εάν έχετε επίγνωση ότι μέχρι τώρα δεν προχωρούσατε προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν είχατε τη θέληση να κάνετε κάτι για αυτό, σήμερα διαπιστώνετε ότι ξαφνικά αντλείτε δύναμη και είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 01/06 Ζυγός

Η ζωή είναι μικρή και για αυτό θα πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Αν μέχρι τώρα αντιστεκόσασταν στην παρόρμηση να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πώς ακριβώς αισθάνεστε, σήμερα διαπιστώνετε ότι δεν έχετε πρόβλημα να το φωνάξετε σε όλο τον κόσμο. Η απροθυμία σας να μοιραστείτε αντικαθίσταται από μια επιθυμία για συναισθηματική εγγύτητα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να εξετάσετε κάποια από τα πιο πρόσφατα γεγονότα ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια συγκεκριμένη σχέση. Χρειάζεστε αυτόν τον χώρο, ώστε να μπορέσετε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας και να ηρεμήσετε.

zwdia – love

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή θα είναι κάπως έντονα σήμερα. Εάν αισθανόσασταν διχασμένοι ανάμεσα σε δύο σχέσεις, καθώς δεν έχετε τερματίσει τη μία, ούτε έχετε δεσμευτεί απόλυτα στην άλλη, σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε το παλιό ώστε να αφήσετε χώρο για να μπει το καινούργιο στην ζωή σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει μια αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό είχατε εφησυχάσει. Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας χρειάζεστε μια πρόκληση που θα σας επιτρέψει να δράσετε, τότε σήμερα θα σας προσφερθεί μια πραγματικά πολύτιμη ευκαιρία. Μην την προσπεράσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα στο σύμπαν για να δείξετε ότι βαριέστε, έχει ενδιαφέρον να δείτε ποιος θα εμφανιστεί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος που δεν έχετε δει εδώ και αρκετό καιρό μπορεί να αποφασίσει ότι θα ήθελε να αποκαταστήσει τις σχέσεις σας. Ό, τι κι αν συμβεί, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να κρύψετε την ένταση των συναισθημάτων σας όσο και αν προσπαθήσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεται να πάρετε μια πολύ γρήγορη απόφαση, κάτι που πιθανώς δεν αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε. Το πιθανότερο είναι ότι αφορά την ερωτική σας ζωή και την αίσθηση της δέσμευσής σας, και ίσως να μην αισθανθείτε ποτέ έτοιμοι. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να επιλέξετε. Ακούστε την καρδιά σας και όλα θα πάνε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00