Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 02/06 Τετάρτη

imerisies-2414-zvdia

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 02/06 Τετάρτη .

Ωροσκόπιο 02/06  Κριός .

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να κάνει θαύματα για την ερωτική σας ζωή, αρκεί να μη βιάζεστε. Υπάρχει μια ζεστή και τρυφερή ατμόσφαιρα, που βοηθά τους ανθρώπους να ανοιχτούν ο ένας στον άλλον και ενθαρρύνει την επικοινωνία.

Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, απλώς εστιάστε σε όσα πρέπει να δώσετε, παρά σε αυτά που μπορείτε να πάρετε. Αυτό θα κάνει θαύματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μην ανησυχείτε αν δεν αισθάνεστε μεγάλη αυτοπεποίθηση απόψε.

Προσπαθήστε τουλάχιστον να επικοινωνήσετε με το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, καθώς σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα περάσετε υπέροχα και θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολύ περισσότερα κοινά από ό, τι αρχικά φανταζόσασταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο 02/06  Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει στον έρωτα τη δυνατότητα να ανθίσει. Αυτά είναι πολύ θετικά νέα για την σχέση σας. Σημαίνει πως είτε είστε και οι δύο πρόθυμοι να δώσετε ο ένας στον άλλον περισσότερες ευκαιρίες ή ότι ίσως βλέπετε κάτι που δεν είχατε παρατηρήσει πριν ο ένας στον άλλον.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις. Εάν έχετε κανονίσει να δείτε τον/την σύντροφό σας σήμερα, δοκιμάστε να φορέσετε κάτι πιο σέξι και συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα αισθησιακό άρωμα. Δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 02/06  Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια υπέροχη ευκαιρία για ένα πραγματικό ρομαντικό διάλειμμα. Μπορείτε να απολαύσετε τη συνάντησή σας με τον/την σύντροφό σας. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, ώστε να ενισχύσετε τον δεσμό μεταξύ σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος στην ερωτική σας ζωή. Το βρίσκετε ευκολότερο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είτε το κάνετε προφορικά, είτε αγοράζοντας ένα υπέροχο δώρο για τον/την αγαπημένο/η σας, θα νιώσετε εξίσου όμορφα. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας και ενισχύστε το δέσιμο μεταξύ σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 02/06  Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε μια προσωπική σχέση με κάποιο άτομο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Όποιος και αν είναι ο λόγος για την έλλειψη επικοινωνίας, το σύμπαν συνωμοτεί για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Για αρχή, ξεκινήστε αγκαλιάζοντας τρυφερά ο ένας τον άλλον.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό παρακινεί τους ανθρώπους γύρω σας να είναι πιο ανοιχτοί στην έκφραση των συναισθημάτων τους, γεγονός που διευκολύνει τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Όσο και αν έχετε προσπαθήσει να κάνετε τον/την αγαπημένο/η σας να παραδεχτεί τα συναισθήματά του για εσάς, με θεμιτά ή με αθέμιτα μέσα δεν τα έχετε καταφέρει. Αλλά σήμερα, χωρίς καμία προσπάθεια εκ μέρους σας, θα αποκαλύψουν τα πάντα.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εάν πρόκειται να συναντηθείτε με τον/την σύντροφό σας σήμερα το απόγευμα, να περιμένετε ότι θα κάνετε κάτι ξεχωριστό που θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Δεν θα μπορείτε να τον/την βγάλετε από το μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση αρμονίας στην ατμόσφαιρα σήμερα, που θα επιτρέψει σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Είτε βγείτε έξω και κάνετε κάτι είτε μείνετε σπίτι και δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, θα νιώσετε χαρούμενοι που περάσατε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υπόσχεται μια υπέροχη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν του/της αρέσει η μόδα όσο και σε εσάς, τότε μπορείτε να περάσετε καλά μαζί επιλέγοντας τι θα φορέσετε και ποια αξεσουάρ ταιριάζουν με τα ρούχα σας. Αυτή είναι μια περίπτωση όπου μπορείτε να δείχνετε στα καλύτερά σας, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσετε να κάνετε μαζί.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάτω από το ιδιαίτερα ρομαντικό πλανητικό σκηνικό που υπάρχει σήμερα, δεν χρειάζεται να εντοπίσετε το άτομο που σας αρέσει και να το προσεγγίσετε αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Μπορείτε να τον/την πλησιάσετε αργά (ίσως μέσω των κοινωνικών δικτύων ή με ένα ερωτικό σημείωμα). Αφιερώστε χρόνο, ώστε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να τον/την κερδίσετε. Με το μαλακό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00