Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 03/06 Πέμπτη

ζωδια-ωροσκοπος-1

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 03/06 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 03/06 Κριός .

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και το ίδιο ισχύει για τις σχέσεις. Χρειάζονται χρόνο και προσπάθεια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι εάν οι σκέψεις σας έχουν απομακρυνθεί από τον/την τωρινό/ή σύντροφό σας και εστιάζετε σε κάποιον/α άλλο/η, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Αντιμετωπίστε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε και μετά συζητήστε το. Δείξτε θάρρος!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μάλλον ανησυχείτε περισσότερο από ότι συνήθως για την σχέση σας.

Οι σκέψεις σας πάνε σε όλα τα ενδεχόμενα και το μυαλό σας φαντάζεται πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Εάν μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε πώς με αυτόν τον τρόπο βλάπτετε οι ίδιοι την σχέση σας, θα έχετε κάνει μια καλή αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο 03/06 Δίδυμοι

Μπορείτε να φανταστείτε ό,τι θέλετε για μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα του τι συμβαίνει μεταξύ σας. Το σημερινό πλανητικός σκηνικό σας σας ενθαρρύνει να σταματήσετε μα φαντάζεστε πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, αλλά να τα αντιμετωπίσετε όπως είναι. Μόνο έτσι θα σημειώσετε πρόοδο.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Το θέμα της συζήτησης μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που είχατε φανταστεί, αλλά είναι μια αρχή. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε ότι έχετε κάτι σημαντικό να πείτε και να μοιραστείτε, μην σταματάτε. Θα σας προσέξει και θα θελήσει να μάθει περισσότερα πράγματα για εσάς. Αναλάβετε δράση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/06 – Εξηγήσεις από άντρα – Επαγγελματικές προτάσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 03/06 Λέων

Μια εσωτερική σύγκρουση λαμβάνει χώρα μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού σας. Το μυαλό σας σας λέει να δεσμευτείτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ενώ η καρδιά σας σας λέει κάτι άλλο. Ενώ είναι αλήθεια ότι πρέπει να σκεφτείτε ξεκάθαρα πώς να επιτύχετε τον στόχο σας, μόνο η καρδιά σας μπορεί να σας πει τι πραγματικά πρέπει να κάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε κάπως αντιδραστικοί, ίσως και μόνο για πλάκα. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο σας στυλ και ο/η σύντροφός σας θα το βρει μάλλον ενοχλητικό. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάτι μαζί, ή έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε κάτι σημαντικό ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε πιο συνεργάσιμοι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 03/06 Ζυγός

Ο έρωτας έχει να κάνει περισσότερο με το να μιλάτε για τα σωστά πράγματα με κάποιον/α και όχι με το να έχετε τα σωστά συναισθήματα για αυτόν/αυτήν – αν δηλαδή θέλετε να τον/την εντυπωσιάσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι εάν μπορέσετε να του/της δείξετε ότι μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά του/της, τότε θα πετύχετε τον στόχο σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε πολλά να πείτε σχετικά με ένα συγκεκριμένο γεγονός, αλλά δεν έχετε διάθεση να μιλήσετε. Εάν η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση, σας είναι πιο εύκολο να αποσυρθείτε στην σιωπή παρά να προσπαθήσετε να συζητήσετε για τα θέματα που απασχολούν εσάς και τον/την σύντροφό σας. Έτσι, όμως, δεν θα σημειώσετε καμία πρόοδο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το βράδυ σας μπορεί να μην πάει σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι βαρετό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε τις πνευματικές προτιμήσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει, πριν στραφείτε σε πιο παθιασμένες δραστηριότητες. Εάν και οι δύο μοιράζεστε τις ίδιες πεποιθήσεις, όλα τα άλλα θα έρθουν. Αν, όμως, δεν συμφωνείτε πουθενά, όση χημεία και αν υπάρχει ανάμεσά σας, η σχέση σας δεν θα έχει διάρκεια.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τα συναισθήματά σας για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η καρδιά σας μπορεί να σας λέει ένα πράγμα, ενώ το μυαλό σας κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι δύσκολο να επιλυθεί οποιαδήποτε κατάσταση ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση εσωτερικής σύγκρουσης. Θα σας βοηθούσε αν είχατε ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/06 – Εξηγήσεις από άντρα – Επαγγελματικές προτάσεις

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σε γενικές γραμμές δεν θέλετε να αμφισβητείτε πολύ τα πράγματα, καθώς υπάρχει περίπτωση που παρατηρήσετε ένα μικρό ελάττωμα που θα μπορούσε να καταστρέψει μια φαινομενικά τέλεια κατάσταση. Ωστόσο, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτιέστε αν η τελευταία σας σχέση σας κάνει καλό ή όχι. Αν αρχίσετε να παρατηρείτε ρωγμές, δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να τις καλύψετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει καχύποπτους με τον/την σύντροφο σας αλλά χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο συμβάν που να υποστηρίζει τις ανησυχίες σας. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει πραγματικά να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του/της, γιατί εάν συνεχίσετε να μην λέτε τίποτα ενώ τον/την κατηγορείτε σιωπηλά για τα πάντα – τίποτα δεν θα επιλυθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66