Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 04/06 Παρασκευή

imerisies-21214

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 04/06 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 04/06  Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα μερικές από τις πιο συναρπαστικές φαντασιώσεις σας.

Εάν έχετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μπορείτε να τις μοιραστείτε, δώστε του να καταλάβει. Αν ψάχνετε για σχέση, τότε μην κάνετε τίποτα από αυτά που συνηθίζετε. Δοκιμάστε να είστε διαφορετικοί και δεν θα το μετανιώσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά. Είναι μόνο μια προσωρινή κατάσταση.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φαίνεται σαν να φέρνει δυσκολίες σε ορισμένες πτυχές της ερωτικής σας ζωής, αλλά αυτό γίνεται μόνο για να έρθει κάτι καλύτερο στο δρόμο σας.

Έτσι, εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν στην παρούσα σχέση σας, να ξέρετε ότι κάποιος/α καλύτερος/η είναι πολύ κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο 04/06  Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικός σκηνικό δείχνει ότι μπορείτε να πετύχετε σχεδόν ό, τι θέλετε σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Έχετε αυτό το χάρισμα που κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο μάλιστα θα θελήσει να μάθει περισσότερα για εσάς. Να είστε ο εαυτός σας. Η σημερινή μέρα είναι μια γιορτή της προσωπικότητάς σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον κλίμα. Αν ψάχνετε για κάποιο ξεχωριστό άτομο στην ζωή σας, τότε δεν θα συνδεθείτε μαζί του με οποιονδήποτε από τους συνήθεις τρόπους σας. Θα πρέπει να κάνετε πράγματα που είναι εντελώς έξω από τον χαρακτήρα σας για να τον/την γοητεύσετε. Αλλά δεν θα απογοητευτείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 04/06  Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει μπροστά σε μια έκπληξη. Κατά κάποιον τρόπο, βιώνετε ένα σοκ που αντηχεί στην ερωτική σας ζωή – και το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για κάτι ευχάριστο. Εκεί που νομίζατε ότι είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε μια συγκεκριμένη σχέση, συμβαίνει κάτι στα ξαφνικά που σας κάνει να κολλήσετε με κάποιον/α άλλον/η.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα, με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα ή να σας προτείνει κάτι εντελώς έξω από τον χαρακτήρα του/της. Ωστόσο, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ανανεώσετε τον δεσμό σας και να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 04/06 Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια ιδέα που θα σας έρθει σήμερα μπορεί να έχει ισχυρό αντίκτυπο στην τρέχουσα σχέση σας. Εάν και οι δύο προσπαθούσατε να προχωρήσετε ένα αμοιβαίο εγχείρημα χωρίς αποτέλεσμα, να περιμένετε ότι σήμερα όλα τα εμπόδια θα παραμεριστούν από μια ιδέα, τόσο προφανή αλλά ευφυή παράλληλα. Απόψε, μπορείτε να γιορτάσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από την χημεία ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο άτομο, το οποίο έχετε ήδη αποφασίσει ότι θα ήταν καλύτερα να κρατήσετε σε απόσταση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σημαίνει ότι η μοίρα έχει τον πρώτο λόγο και ότι όσο και αν προτιμάτε να μην χάσετε τον έλεγχο και να ερωτευτείτε, ίσως να μην μπορείτε να το αποφύγετε.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και ένταση στο βράδυ σας. Εάν πρόκειται να βγείτε με το τελευταίο σας φλερτ, σήμερα θα ανακαλύψετε κάποιες πτυχές του που δεν είχατε φανταστεί. Και σίγουρα δεν θα βαρεθείτε! Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε ότι ο έρωτας θα ξεπηδήσει από τα πιο απίθανα μέρη.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μην αφήνετε την εμμονή σας με την ρουτίνα σας να σας εμποδίσει να κάνετε κάτι αυθόρμητο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αλλάξετε συνήθειες και να βιώσετε νέες εμπειρίες. Εάν σας έρθει να κάνετε κάτι έξω από τον χαρακτήρα σας, μην διστάζετε. Κάντε το!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας συνταράξει, αλλά θα είναι για καλό. Τείνετε να κωλυσιεργείτε και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε. Τον τελευταίο καιρό αναβάλλετε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Αλλά μετά τα σημερινά γεγονότα, σίγουρα θα θελήσετε να επισπεύσετε τα πράγματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας. Μην κάνετε τίποτα έξω από τον χαρακτήρα σας. Του/της αρέσετε έτσι ακριβώς όπως είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot