Ερωτοσκόπιο Ωροσκόπιο 10/05 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο Ωροσκόπιο 10/05 Παρασκευή

Ωροσκόπιο Κριός

Η στάση που θα κρατήσετε θα κάνει τη διαφορά στο πώς θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα.

Αν συμπεριφερθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας με ειλικρίνεια και ευγένεια θα λάβετε τα ίδια σε αντάλλαγμα. Αν γκρινιάζετε διαρκώς δεν θα περάσετε καλά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Χαρίστε σήμερα στον εαυτό σας μια μικρή πολυτέλεια. Αν κάνετε κάτι μόνο για εσάς θα έρθετε σε πολύ καλή διάθεση και αυτό θα επηρεάσει θετικά και τη σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Εάν είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες, ίσως διαπιστώσετε ότι θα προκύπτουν ολοένα και περισσότερες. Ακούστε τι έχει να πει ο/η αγαπημένος/η σας σήμερα. Εάν σας προτείνουν κάτι καινούργιο, μη διστάσετε, απλά πείτε ναι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε σήμερα, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε αβοήθητοι. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα είναι εκεί για να σας στηρίξει, αλλά να θυμάστε: κρύβετε μεγάλη δύναμη μέσα σας.

Ωροσκοπιο Λέων

Αν τσακωθείτε σήμερα με τον/την αγαπημένο/η σας, να θυμάστε ότι δεν είναι όλες οι καταστάσεις άσπρο ή μαύρο. Και οι δύο έχετε σημεία που έχετε δίκιο, οπότε συνεργαστείτε για να έρθετε σε συμβιβασμό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο στόχος σας για σήμερα είναι να φτάσετε σε μια αμοιβαία κατανόηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να βλέπετε μια κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία αλλά αν μπορέσετε να υποχωρήσετε ο καθένας και από λίγο, θα βρείτε κοινό έδαφος.

chartomantia-098

Ωροσκοπιο Ζυγός

Θέλετε να κρατήσετε τον/την αγαπημένο/η σας κοντά σας, αλλά δεν θα πρέπει να γίνεστε κτητικοί. Θα πρέπει να είναι μαζί σας επειδή το θέλουν, όχι επειδή γκρινιάζετε διαρκώς για αυτό.

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε ανυπόμονοι για αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στη σχέση σας. Να θυμάστε ότι η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα, οπότε θα σας πάρει λίγο χρόνο για να βρείτε τη λύση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας αναγκάζει να δείτε τόσο την ευρύτερη εικόνα όσο και τις λεπτομέρειες. Με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας, μπορείτε να κατανοήσετε κάποια κομμάτια που απαρτίζουν κάτι μεγαλύτερο.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η επιμονή σας στη δουλειά αποδίδει και η αξία σας έχει αναγνωριστεί. Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει να σας κακομάθει οπότε μην τους χαλάσετε το χατίρι. Αξίζετε τις φροντίδες τους.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε το παρελθόν. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να γυρίσετε σε αυτό και να αλλάξετε ό,τι έγινε, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο μέλλον για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

«Λούστε» τον/την αγαπημένο/η σας με αγάπη και τρυφερότητα σήμερα, και κακομάθετέ τον/την με όλα τα αγαπημένα του/της πράγματα! Εάν σας ρωτήσουν γιατί τους προσέχετε τόσο, χαμογελάστε και πείτε τους ότι το κάνετε επειδή το αξίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9