ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 19/05 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 19/05 Κυριακή

ωροσκόπιο Κριός

Δεν έχετε βρεθεί ποτέ άλλοτε σε παρόμοια κατάσταση, στην οποία δεν ισχύει κανένας από τους συνηθισμένους κανόνες.

Είναι λογικό να αισθάνεστε αβέβαιοι καθώς αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους αλλαγές, αλλά να ξέρετε ότι αυτή η αναστάτωση είναι για καλό.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μερικές φορές η προσπάθεια που καταβάλλετε για τη σχέση σας είναι πολύ κουραστική. Στην αρχή πιστεύετε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε αλλά πιστεύετε πραγματικά ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να αντέξετε τόση πίεση; Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ξεκινά μια ευτυχισμένη και ρομαντική περίοδος για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, ειδικά αν εσείς οι δύο προσπαθήσετε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Μπορείτε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αν υιοθετήσετε μια νέα, ισορροπημένη προοπτική.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Πανσεληνος στον Σκορπιό  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είναι εύκολο να συνηθίσετε να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα ακόμη και – ή ειδικά – σε ό,τι αφορά τον/την αγαπημένο/η σας. Αν πουν κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα τους, δείξτε λίγη επιείκεια. Και εσείς κάνετε λάθη.

ωροσκόπιο Λέων

Κάποιος/α πρόκειται να μπει στη ζωή τη δική σας και του/της αγαπημένου/ης σας, οπότε ετοιμαστείτε να τον/την υποδεχτείτε. Μάλιστα, θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να τον/την κάνετε να αισθανθεί ευπρόσδεκτος/η και ασφαλής. Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είστε περισσότερο αποφασιστικοί από ότι συνήθως – και εξαιρετικά επικεντρωμένοι στο να πετυχαίνετε αυτά που θέλετε. Η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη με την προϋπόθεση ότι δεν θα έρθετε σε σύγκρουση με τον/την αγαπημένο/η σας ή δεν θα ωφεληθείτε εις βάρος τους.

chartomantia-098

 

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μερικές φορές σας πνίγει η τόσο στενή και διαρκής επαφή με τον/την αγαπημένο/η σας. Δώστε χώρο ο ένας στον άλλον για να αναπνεύσετε. Θα μπορέσετε με αυτόν τον τρόπο να σκεφτείτε και κάποια πράγματα που θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας. Δε χρειάζεται να μοιράζεστε τα πάντα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τι σημαίνει αυτό το πονηρό χαμόγελο που είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας; Τι κρύβετε; Βασικά, τίποτα ιδιαίτερο. Ο/Η αγαπημένος/η σας ξέρει ότι έχετε κρυμμένα μυστικά οπότε μην εκπλαγείτε αν νομίζουν ότι κάτι συμβαίνει. Το μόνο που θέλουν είναι να έρθουν πιο κοντά σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν μπορείτε να είστε πάντα μαζί σωματικά αλλά μπορείτε να έχετε επαφή. Ένα γραπτό μήνυμα, ένα e-mail, ένα σημείωμα στην τσέπη του σακακιού – υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να επικοινωνήσετε ακόμη και αν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις – αυτό ισχύει κυρίως όταν γίνονται σε εσάς. Ωστόσο, αν ξέρετε ότι έχετε ετοιμάσει κάτι που θα χαροποιήσει τον/την αγαπημένο/η σας, λάμπετε από χαρά.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Κάποιες φορές εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας απλά θα πρέπει να ρίξετε τα ζάρια και να αποδεχτείτε το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να δείξετε λίγη πίστη στο σύμπαν. Και πού ξέρετε; Ίσως η τύχη σας δώσει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν ασχολείστε με το σώμα σας ταυτόχρονα φροντίζετε και την ψυχή σας και το αντίστροφο. Σκεφτείτε εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας φροντίζετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλον με όλους τους χειροπιαστούς και μη τρόπους.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Πανσεληνος στον Σκορπιό  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia