Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 20/05 Πέμπτη

flogeros-erwtas-ananewsi

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 20/05 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 20/05 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να θέλετε να εξερευνήσετε μια συγκεκριμένη σχέση σε μεγαλύτερο βάθος. Υπάρχει μια αίσθηση ότι μπορείτε να περάσετε μια απίστευτη ερωτική περιπέτεια με αυτό το άτομο, στην οποία απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

Γνωρίζετε καλά ότι βρίσκεστε στην αρχή σε κάτι καινούργιο, και προσπαθείτε να συμπεριφέρεστε όσο πιο χαλαρά γίνεται. Σύντομα, όμως, θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε παρακάτω.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν σας αρέσει ο πολύ ενθουσιασμός στις σχέσεις. Τις προτιμάτε όσο πιο ήρεμες γίνεται.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, ωστόσο, υποδεικνύει ότι εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια τρέχουσα σχέση, θα πρέπει να είστε γίνετε λίγο πιο ενθουσιώδεις και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο.

Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν υπέροχο δεσμό. Μην την προσπερνάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 20/05 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τις ευθείες συζητήσεις και την άμεση δράση. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είχατε προβλήματα επικοινωνίας σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι για αυτό. Ξεκινήστε κάνοντας αυτή τη συζήτηση. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει τόλμη και θάρρος στην ζωή σας. Για μια φορά δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και είστε αμετακίνητοι σε αυτά που θέλετε. Δεν θέλετε να περιμένετε από το αντικείμενο του πόθου σας α κάνει τ πρώτη κίνηση. Είστε έτοιμοι να τον/την προσεγγίσετε και να του/της εξομολογηθείτε τον έρωτά σας. .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

zodia-0988

Ωροσκόπιο 20/05 Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση περιπέτειας στην ερωτική σας ζωή. Εάν στο παρελθόν είχατε την τάση να κάνετε σχέση με τον ίδιο τύπο ατόμου, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή. Αισθάνεστε κάποια έλξη προς ένα εντελώς διαφορετικό άτομο από όσα έχετε συνηθίσει, με περίεργα, συναρπαστικά ενδιαφέροντα που μπορεί να σας συστήσει σε έναν καινούργιο κόσμο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει γέλιο και διασκέδαση στην ερωτική σας ζωή. Ό, τι κι αν κάνετε, μην το κάνετε με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο που συνηθίζατε μέχρι τώρα. Θα πρέπει να αλλάξετε συνήθειες και να γίνετε πιο λαμπεροί αν θέλετε να προσελκύσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 20/05 Ζυγός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να διοργανώσετε ένα μικρό πάρτι στο οποίο μπορείτε να προσκαλέσετε όσο το δυνατόν πιο διαφορετικούς ανθρώπους για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τον καθένα από εμάς να δείξει τον καλύτερο του εαυτό. Αν ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα έχετε αρκετές πιθανότητες να τον/την βρείτε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει λίγο πιο άτακτους από ότι συνήθως. Έχετε μια πονηριά στο βλέμμα που προσελκύει τους γύρω σας. Εάν έχετε κανονίσει ένα ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεται στην ίδια διάθεση. Εάν η σχέση είναι καινούργια, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η τάση σας για περιπέτεια θα ενισχύσει τον μεταξύ σας δεσμό.

zwdia-taro-astra

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχει μια μεταφυσική αύρα στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως το άτομο που γνωρίσατε σε μια συγκέντρωση να ήταν ένας έρωτας από μια προηγούμενη ζωή και να μοιραστήκατε πολλές περιπέτειες μαζί. Όποιο και αν είναι το σενάριο, αισθάνεστε εξαιρετικά χαρούμενοι που βρίσκεστε μαζί του. Νιώθετε σαν να τον/την γνωρίζετε όλη σας τη ζωή.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει φως και αισιοδοξία στην ζωή σας. Εάν πρόσφατα χωρίσατε και είχατε βουλιάξει στην αυτολύπηση, μια νέα συνάντηση σήμερα θα σας κάνει να αναθαρρήσετε. Μπορεί να μην είναι ο έρωτας της ζωής σας αλλά θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με ένα τρυφερό και δοτικό άτομο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το τελευταίο σας φλερτ είναι ένα άτομο βαθιά φιλοσοφημένο, που απολαμβάνει να μιλάει για το γιατί είμαστε όπως είμαστε, και το νόημα της ζωής και του σύμπαντος. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει πραγματικά τέτοιου είδους συζητήσεις και σας βοηθά να χαλαρώσετε και να εξετάσετε την ζωή σας με μια διαφορετική προοπτική.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια την πιο αστεία πλευρά του χαρακτήρα σας. Εάν βρεθείτε σε μια εκδήλωση ή συγκέντρωση, θα τραβήξετε πάνω σας όλο το ενδιαφέρον με την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ σας. Κάποιος/α θα εκτιμήσει βαθιά αυτή την πλευρά σας και θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot