Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 21/05 Παρασκευή

imerisies-4414

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 21/05 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 21/05 Κριός .

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας δυσκολέψει να εκφράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε ή να προτείνετε κάτι.

Το πρόβλημα πηγάζει από το φόβο σας και από τα σενάρια που φτιάχνετε στο μυαλό σας. Για κάποιο λόγο ανησυχείτε για την απάντηση που θα λάβετε στο αίτημά σας. Στην πραγματικότητα εσείς οι ίδιοι σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν έχετε φτάσει σε αδιέξοδο στην σχέση σας και δεν έχετε ιδέα για το πώς θα βγείτε από αυτό, αφήστε την ενέργεια της μέρας να σας οδηγήσει.

Δεν είναι καλό να αφήνετε τον εαυτό σας να παραλύει από αναποφασιστικότητα ή από αχαλίνωτη φαντασία.

Είναι καλύτερο να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και να κάνετε ό, τι πρέπει να γίνει – και μάλιστα όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο 21/05 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας σας δένει τη γλώσσα. Αν πρόκειται να βγείτε για πρώτη φορά ραντεβού με κάποιον/α, δεν θα ξέρετε τι να πείτε, κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για εσάς. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η καλύτερη απάντηση, εκτός από την κατανάλωση άφθονων ποσοτήτων αλκοόλ, είναι να αφήσετε τον εαυτό σας στην άκρη και να επικεντρωθείτε στο άτομο που έχετε απέναντί σας. Ακούστε με προσοχή τις επιθυμίες και τις ανάγκες του.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βάζει στον πειρασμό να μείνετε όλη μέρα στο κρεβάτι, κουκουλωμένοι με τα σκεπάσματα. Εάν κάποιο αγαπημένο σα πρόσωπο φαίνεται να σας αγνοεί, και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί, τότε η πιο φυσική αντίδρασή σας είναι να αποσυρθείτε στην σιωπή. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Θα ήταν πιο χρήσιμο να προσπαθήσετε να του μιλήσετε, ακόμη και αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε ειλικρινά πώς νιώθετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 21/05 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να υπερβάλλετε λίγο. Ένα μικρό πρόβλημα που προέκυψε ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας ξαφνικά σας φαίνεται ανυπέρβλητο. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά είναι στο μυαλό σας. Σύντομα θα δείτε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Πιστεύατε ότι είχατε καταλάβει πού βρίσκεστε στην σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό έρχεται να ανατρέψει αυτή την αντίληψη. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν ολόκληρες περιοχές που πρέπει να εξερευνήσετε, ολόκληρες διαστάσεις της ύπαρξης του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας που δεν έχετε καν αγγίξει. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τον/την σύντροφό σας καλύτερα από ποτέ.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 21/05 Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια αίσθηση ανταγωνισμού για κάποιο συγκεκριμένο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι – και δυστυχώς όχι μόνο εσείς. Αυτή τη στιγμή είναι απλώς φιλικός ανταγωνισμός, καθώς αυτό το άτομο δεν έχει δείξει ακόμη ιδιαίτερη εύνοια σε κανέναν από τους δυο σας. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να διαχειριστείτε την κατάσταση. Η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση οδηγεί σε αποφασιστική δράση σε κάτι που αφορά την σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει και τους δυο σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και να ξεκαθαρίσετε άμεσα κάθε παρανόηση. Έχετε τη δυνατότητα να πάτε την σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την σχέση σας, ειδικά αν τύχει και βγείτε ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Οι συζητήσεις σας θα σας ενθουσιάσουν και θα βρείτε πολλά κοινά σημεία μεταξύ σας. Θα συνειδητοποιήσετε και οι δύο ότι η σχέση σας έχει μεγάλες δυνατότητες. Ξεκινάτε για μια υπέροχη ρομαντική περιπέτεια.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στην σχέση σας. Μπορεί ακόμη να φτάσετε να αναρωτιέστε εάν έχετε πραγματικά σχέση ή όχι. Ωστόσο, η συζήτηση που ενθαρρύνει αυτό το δίλημμα θα σας φέρει πιο κοντά. Φαίνεται ότι και οι δυο σας είχατε κάποια παράπονα για τα οποία δυσκολευόσασταν να μιλήσετε. Σήμερα επιτέλους καταφέρνετε να το κάνετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει νέα πνοή σε μια σχέση που κινδύνευε να τελειώσει πριν καν αρχίσει. Υπάρχει χημεία ανάμεσά σας αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπορούσατε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ένα καταλυτικό γεγονός θα καταφέρει να σας απελευθερώσει – και όταν συμβεί αυτό θα συνειδητοποιήσετε πόσο ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλον.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση αντιπαλότητας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας για κάποιο αμοιβαίο ενδιαφέρον ή για κάτι που αφορά την καριέρα σας. Καλό θα ήταν να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στο πώς θα προοδεύσετε, αντί να προσπαθείτε να ξεπεράσετε ο ένας τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot