Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 22/05 Σάββατο

symperifora-xwrismoy

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 22/05 Σάββατο .

Ωροσκόπιο 22/05 Κριός .

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα από το παρελθόν. Εάν φαίνεται να σας κατακλύζουν και δεν είναι αυτό που θα λέγαμε θετικά, μάλλον θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η τρέχουσα σχέση σας δεν φταίει σε κάτι.

Αποσυνδεθείτε από τα συναισθήματά σας και αφήστε τα να διασκορπιστούν. Εάν το κάνετε αυτό κάθε φορά που απειλούν να επιστρέψουν – δεν θα σας ενοχλήσουν ξανά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα στην τρέχουσα σχέση σας σήμερα μην το πάρετε προσωπικά – πιθανώς οφείλεται στην επιρροή του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού.

Μπορεί να αισθάνεστε πιο απομακρυσμένοι από τον/την σύντροφό σας.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο χώρια για να σκεφτείτε, ή να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο 22/05 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια σκυθρωπή ατμόσφαιρα, ειδικά να βγείτε κάποιο ραντεβού απόψε. Μπορεί να αισθάνεστε πιο αποσυνδεδεμένοι από τα συναισθήματά σας και ως εκ τούτου δεν είστε ο συνηθισμένος ζεστός και τρυφερός εαυτός σας, πράγμα που θα έχει αντίκτυπο και στους άλλους γύρω σας. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, δεν χρειάζεται να είναι καταστροφή. Απλά θα σας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να πάρετε τα πάνω σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αισθάνεστε την ανάγκη να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Αν θεωρείτε ότι τον τελευταίο καιρό έχετε δώσει πολλά από τον εαυτό σας ή έχετε ανοιχτεί πολύ στον /στην αγαπημένο /η σας, τότε ίσως θελήσετε να γίνετε λίγο πιο συγκρατημένοι.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 22-24/05 Το σύμπαν μοιράζει την Αγάπη

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 22/05 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κρατήσετε μια απόσταση από τον/την αγαπημένο /η σας. Δεν είναι ότι δεν τον/την εμπιστεύεστε ή δεν τον/την αγαπάτε, απλά αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τον εαυτό σας στη δίνη της σχέσης σας. Η καθημερινή σας ρουτίνα σας έχει καταβάλει και έχετε παραμελήσει πολλές από τις ανάγκες σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κλείσετε τα μάτια σε μια ιδέα ή σχέδιο που θέλει να πραγματοποιήσει ο/η σύντροφός σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί να βάλετε εμπόδια στην προσπάθειά του/της να το πραγματοποιήσει. Αντί να είστε τόσο αντίθετοι, καλύτερο θα ήταν να πείτε με ειλικρίνεια γιατί δεν το θεωρείτε καλή ιδέα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 22/05 Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δεν είναι ιδανική για ένα πρώτο ραντεβού. Μην αγχώνεστε. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Εντάξει, οπότε μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο σίγουροι για τον εαυτό σας και ότι έχει δεθεί κόμπος η γλώσσα σας. Αλλά και πάλι μπορείτε να ζητήσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας μιλήσει για τα όνειρα, τις επιθυμίες και τα σχέδια του. Πολύ γρήγορα θα μπείτε κι εσείς στη συζήτηση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν το ταίρι σας είναι κάπως σιωπηλό και απόμακρο σήμερα, ίσως οφείλεται στην επιρροή του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Εάν επιμένετε να τον/την πιέζετε να σας μιλήσει μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον/την αφήσετε μόνο /η μέχρι να αισθανθεί έτοιμος /η να μιλήσει. Μέχρι τότε κάντε υπομονή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο /η σας. Έχετε την ευκαιρία να είστε απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ σας και να μιλήσετε για το μέλλον της σχέσης σας.. Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι η ελαφρώς απαισιόδοξη οπτική σας. Καλό είναι να είστε ρεαλιστές αλλά μην το παρακάνετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα της σημερινής μέρας με δύο τρόπους. Είτε να αρνηθείτε να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση και να αποσυρθείτε στη σιωπή σας, είτε να το συζητήσετε με τον /την σύντροφό σας. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να αντιμετωπίσετε τους χειρότερους φόβους σας για το τι πιστεύετε ότι συμβαίνει και στη συνέχεια να μιλήσετε μαζί του/της για να μάθετε αν υπάρχει πράγματι κάποιος λόγος να φοβάστε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 22-24/05 Το σύμπαν μοιράζει την Αγάπη

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν καταφέρετε να δείτε το τρέχον δίλημμά σας λίγο πιο αποστασιοποιημένα θα καταφέρετε να εντοπίσετε την πηγή του προβλήματος. Εάν όμως και οι δύο αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει, ίσως να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τα πράγματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το ταίρι σας φαίνεται κάπως απόμακρο σήμερα. Μην ανησυχείτε. Δεν κάνατε εσείς κάτι. Το πιθανότερο είναι ότι οφείλεται στην ενέργεια της σημερινής μέρας. Έχει μια πιο σκωπτική διάθεση και ως εκ τούτου θέλει να μείνει μόνος/η με τις σκέψεις του/της. Ίσως είναι καλύτερο να του/της δώσετε λίγο χώρο. Αύριο θα είναι ο παλιός καλός εαυτός του /της.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot