Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 23/05 Κυριακή

apostasi-sti-sxesi

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 23/05 Κυριακή .

Ωροσκόπιο 23/05 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε και να συμπεριφέρεστε φυσικά παρά να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε τον/την σύντροφό σας. Εάν τον/την αγαπάτε θα πρέπει να του/της δείξετε εμπιστοσύνη.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να έχετε πάθει κάποιου είδους ψύχωση με τον/την σύντροφό σας.

Αντιμετωπίζετε ήδη πρόβλημα με την κτητικότητα , αλλά όταν συνδυάζεται με την εμμονή, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Εάν μπορέσετε να στρέψετε την προσοχή σας αλλού για κάποιο χρονικό διάστημα, θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο τόσο σε εσάς όσο και στο ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο 23/05 Δίδυμοι

Έχετε σκεφτεί μια εξαιρετική ιδέα, την οποία ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην βλέπει με τον ίδιο τρόπο με εσάς. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την απαιτούμενη ώθηση για να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες φυσικά θα περιλαμβάνουν και αυτούς που αγαπάτε. Αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνεστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεχνάτε να τους ρωτήσετε τη γνώμη τους.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο στην τρέχουσα σχέση σας. Είτε είναι δικές σας είτε του/της συντρόφου σας, το θέμα είναι ότι υπάρχει τριβή ανάμεσά σας. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε εάν οι αρχές και τα ιδανικά σας είναι πιο σημαντικά από την σχέση σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 23/05 Λέων

Άλλο πράγμα το πάθος και άλλο η εμμονή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έλκεστε τόσο από κάποιον/α που αρχίζει να σας δημιουργεί πρόβλημα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα γεγονότα να πάρουν την φυσική τους πορεία. Κάντε την ζωή σας ευκολότερη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μερικές φορές είναι καλό να ενισχύουμε τα όρια ανάμεσα σε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά αν δεν το κάνουμε οι σχέσεις μας μπορεί να αποδυναμωθούν. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να λέτε αυτό που σκέφτεστε και να μην συμφωνείτε αυτόματα με ό, τι κάνει ή αρέσει στον/στην σύντροφό σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 23/05 Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να μην είστε πια τόσο ενθουσιασμένοι με την τρέχουσα σχέση σας. Μην ανησυχείτε. Μετά από μια περίοδο που ήσασταν συνέχεια με τον/την σύντροφό σας και μοιραζόσασταν τα πάντα, θα είναι αναζωογονητικό να περάσετε λίγο χρόνο χώρια. Δεν έχετε σταματήσει να αγαπιέστε. Απλά χρειάζεστε λίγο χώρο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η αδιαφορία και η απόσυρση είναι ισχυρά όπλα στο παιχνίδι των σχέσεων. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα χρησιμοποιήσετε. Περιττό να πούμε ότι αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να συμπεριφερθείτε και θα ήταν προτιμότερο να μιλήσετε ανοιχτά στον/στην σύντροφό σας και να του/της πείτε ότι πληγωθήκατε παρά να προσπαθείτε να εκδικηθείτε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθάνεστε πιο βλοσυροί από ότι συνήθως. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μερικές φορές τα πιο κοντινά μας πρόσωπα τείνουν να υπερβαίνουν τα όριά μας, επειδή πιστεύουν ότι θα κάνουμε τα στραβά μάτια. Καλύτερα θα ήταν να είστε ειλικρινείς και αν κάτι σας δυσαρεστήσει να το πείτε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τα όρια υπάρχουν για να κρατήσουν κάποια πράγματα εντός πλαισίου. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας από φόβο ότι κάποιος/α που θαυμάζετε πολύ θα δει πόσο σας ενδιαφέρει. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σας πείραζε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσε να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Κάντε αυτό που νομίζετε ότι είναι καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο απόμακροι από ό,τι είστε στην πραγματικότητα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια στην ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει μια βαρετή αίσθηση του χιούμορ σε συνδυασμό με μια πιο ανεξάρτητη προοπτική. Εάν βγείτε ραντεβού με ένα καινούργιο πρόσωπο, βάλτε τα δυνατά σας για να είστε πιο ζεστοί και προσιτοί.

Ζώδια Ιχθύες

Μην ανησυχείτε αν δεν αισθάνεστε ενθουσιασμένοι με το αποψινό σας ραντεβού. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει μια πιο σκωπτική διάθεση και θα προτιμούσατε να μείνετε μόνοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εξηγήσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε και να προγραμματίσετε τη συνάντησή σας για ένα άλλο βράδυ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00