Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 24/05 Δευτέρα

romantikes-yposxeseis

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 24/05 Δευτέρα .

Ωροσκόπιο 24/05 Κριός .

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον/την αγαπημένο/η σας, τότε μάλλον οφείλεται στο ότι κάποιος από τους δυο σας έχει ξεπεράσει τα όρια.

Ή ίσως δεν έχει δείξει την απαραίτητη ευαισθησία σε κάποια πράγματα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να καταλάβετε τι χρειάζονται οι άλλοι και να ενεργήσετε ανάλογα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να επεκτείνετε τις επιλογές σας.

Αν τον τελευταίο καιρό περάσατε δυσκολίες, δεν είχατε όρεξη να βγείτε έξω ή να κάνετε γνωριμίες, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το κίνητρο που χρειάζεστε.

Όποιο και αν είναι το γεγονός που θα σας ενθαρρύνει επιτέλους να κάνετε μια κίνηση – εκμεταλλευτείτε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο 24/05 Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να κάνετε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση που θα σας ενθαρρύνει να γνωρίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο πολύ καλύτερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει το επιπλέον θάρρος για να κατευθύνετε τη συζήτηση εκεί που θέλετε. Εάν θέλετε να σας ζητήσει ραντεβού, βάλτε την πονηριά σας να δουλέψει.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συζήτηση που αρχικά θα ξεκινήσει ως διαφωνία μπορεί να οδηγήσει σε μια υπέροχη σχέση. Το άτομο που θα γνωρίσετε σήμερα μπορεί να σας φανεί ενοχλητικό στην αρχή, αλλά μόλις μπείτε σε μια βαθύτερη συζήτηση, θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι απλώς ένα επιφανειακό χαρακτηριστικό. Κατά βάθος είναι όλα όσα περιμένατε.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 24/05 Λέων

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση σήμερα. Παρόλο που τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας μοιράζεστε τον ίδιο στόχο, έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς θα φτάσετε εκεί, και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει το πρόβλημα. Αποφύγετε τους θεατρινισμούς και μιλήστε με ειλικρίνεια και λογική.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ζωντάνια στις αλληλεπιδράσεις σας. Αν πάτε σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση, μια γνωριμία θα σας μείνει αξέχαστη. Μόλις αρχίσετε να μιλάτε ο ένας στον άλλο, θα καταλάβετε ότι υπάρχει μια φυσική σχέση μεταξύ σας που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να γνωρίζεστε χρόνια. Αισθάνεστε ότι μαζί του/της μπορείτε να συζητήσετε για τα πάντα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 24/05 Ζυγός

Μερικές φορές μια ιδέα μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή μας. Το σημερινό πλανητικός σκηνικό υποδηλώνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ισχυρή ώθηση που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε πολλές αλλαγές στην ζωή σας. Εάν είστε σε σχέση, μιλήστε πρώτα με τον/την σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συνάντηση θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Υπάρχει πραγματικό πάθος στην ατμόσφαιρα. Ίσως το γεγονός ότι δεν γνωρίζεστε καλά ακόμη με αυτό το άτομο, σας κάνει να το βλέπετε αινιγματικό και συναρπαστικό. Σίγουρα θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

zvdia-zwdia-tarw

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είστε ένα βήμα πριν μπείτε σε μια εντελώς καινούργια φάση στην ζωή σας. Έχετε περάσει πολύ χρόνο μεταμορφώνοντας διάφορες πτυχές της ζωής σας: περιστάσεις, προσωπικότητα, σχέσεις, είτε συνειδητά είτε όχι. Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στο ταξίδι σας. Εάν αυτό περιλαμβάνει και τον/την σύντροφό σας, τότε θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του/της.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι θα πρέπει να αφεθείτε αν θέλετε να βγουν στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα μπορούσατε να τα συγκρατήσετε, αλλά δεν θα σας συμβουλεύαμε να το κάνετε. Εάν προσπαθείτε να μην ταράξετε τα νερά, επειδή ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι, τότε ίσως είναι καιρός να δημιουργήσετε χάος.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια μια συναισθηματική κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο. Για να μην πούμε, ότι καθυστέρησε να συμβεί. Θα δείτε ότι όλη αυτή η έκφραση των συναισθημάτων θα οδηγήσει σε μια ειλικρινή συζήτηση που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε πολλά από τα προβλήματά σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί την επιθυμία να γίνετε πιο εξωστρεφείς, ειδικά με κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Αν γνωρίζετε αυτό το άτομο καιρό, τότε απλά είναι θέμα του να του εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και να δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά. Αν κινείστε στο ίδιο κύματος, δεν θα εκπλαγεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot