ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 24/05 Παρασκευή

erwtiki-astrologia

ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 24/05 Παρασκευή

ωροσκόπιο Κριός

Τα συναισθήματα σας παρουσιάζουν διακυμάνσεις σήμερα, οπότε διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τη συγκέντρωσή σας πριν μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για κάτι σοβαρό.

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι εντάσεις. Περιμένετε μέχρι να είστε σε θέση να ελέγξετε το θυμό σας και μετά μπείτε στο θέμα.

zodia-taro-45

ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 24/05 Παρασκευή

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα έντονα συναισθήματα που έχετε για τον/τη σύντροφό σας σας αποσπούν από τα καθημερινά σας καθήκοντα. Ενώ το πάθος είναι απαραίτητο σε μια σχέση, μπορεί να σας καταβάλλει αν το αφήσετε ανεξέλεγκτο. Κάντε ένα διάλειμμα από τις ονειροπολήσεις σας και επιστρέψτε στην πραγματικότητα.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Η έντονη παρατηρητικότητα σας φαίνεται πολύτιμη σήμερα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη γλώσσα του σώματος του/της αγαπημένου/ης σας για μικρά σημάδια που θα μπορούσαν να προδώσουν αλλαγή στη διάθεση τους. Ενώ τα λόγια μπορούν να καλύψουν τα συναισθήματα, τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια.

ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια έκρηξη πάθους για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, ειδικά αν οι επιθυμίες σας είναι απόλυτα εναρμονισμένες. Αναζητήστε τα κατάλληλα σημάδια και δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι σας διεγείρει.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκοπιο Λέων

Το να είστε ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τον/τη σύντροφό σας θέλει κουράγιο. Να είστε θαρραλέοι και να πάρετε το ρίσκο. Εξάλλου, αν πραγματικά εμπιστεύεστε τον/τη σύντροφό σας δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Αυτό που κάνει τη σχέση σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η διαρκής ανακάλυψη νέων πλευρών σε αυτή. Σήμερα ανακαλύπτετε μια αναπάντεχη πλευρά του/της αγαπημένου/ης σας που σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν και αισθάνεστε υποχρεωμένοι να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να τακτοποιήσει ένα επείγον οικογενειακό ζήτημα, ζυγίστε όλες τις επιλογές σας προτού προχωρήσετε. Οι συγγενείς του/της μπορεί να μην ενθουσιαστούν ιδιαίτερα με την προοπτική της ενασχόλησής σας με ένα ζήτημα που θεωρούν καθαρά προσωπικό.

chartomantia-098

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Οι άλλοι προσελκύονται από εσάς σήμερα καθώς εμφανίζετε έναν ενθουσιασμό για την επίλυση προβλημάτων. Ενθαρρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας να διαγράψει κάποια πράγματα από την ατέλειωτη λίστα με τα καθήκοντά του/της. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα κάντε μερικές αλλαγές προς το καλύτερο. Φερθείτε λιγότερο εγωιστικά με τον χρόνο του/της αγαπημένου/ης σας και δείξτε περισσότερη κατανόηση για τις υποχρεώσεις τους. Αν είστε καλοπροαίρετοι, ο χρόνος που περνάτε μαζί θα γίνει πιο ποιοτικός.

Ωροσκοπιο Αιγόκερως

Η ενδοσκόπηση είναι κάτι που θα έπρεπε να έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Δώστε στον/στην αγαπημένο/η σας λίγο χώρο και περάστε λίγο χρόνο χώρια για να μπορέσετε να επαναξιολογήσετε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Για καλύτερα αποτελέσματα μοιραστείτε τις αποφάσεις σας με τον/τη σύντροφό σας.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Προς τι η βιασύνη; Αφήστε τους μελλοντικούς προγραμματισμούς και επικεντρωθείτε στο εδώ και στο τώρα προκειμένου να εξασφαλίσετε μια σταθερή σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας. Η καλύτερη φάση μιας σχέσης είναι η περίοδος του μέλιτος. Χαρείτε τη όσο διαρκέσει!

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Αφήστε τις υπεκφυγές. Ο/Η αγαπημένος/η σας αξίζει άμεσες αποφάσεις τις οποίες μπορείτε να τηρήσετε μέχρι το τέλος. Κάντε ένα σχέδιο και ακολουθήστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra