Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 26/03 Παρασκευή

imerisies-25314

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 26/03 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 26/03 Κριός .

Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από λέξεις και ιδέες, και χωρίς αυτές δεν θα συνέβαιναν πολλά. Σήμερα έχετε κάποιες ιδέες για αυτό το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας, αλλά δεν ξέρετε αν είναι αληθινές ή όχι.

Ο μόνος τρόπος για να το μάθετε είναι να ρωτήσετε, αν και αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό. Προσπαθήστε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις. Μπορείτε να μιλήσετε και να κάνετε τους άλλους να ακούσουν πράγματα που δεν έχετε πει στην πραγματικότητα.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια πλήρη ιστορία που ακούγεται αρκετά αληθινή, αν και δεν συνέβη ποτέ.

Μην το παίρνετε πάνω σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας σας ξέρει πολύ καλά και δεν μπορείτε να τον/την ξεγελάσετε εύκολα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 26/03 Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη εικόνες, φαντασία, ποίηση και χρώματα. Έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της ατμόσφαιρας και της σωστής χρήσης του λόγου για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ρομαντισμό και να κάνετε μια πρόταση, στην οποία ο/η αγαπημένος/η σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή είναι μια μέρα όπου δεν μπορείτε να ξεφύγετε από όσα έχετε πει. Εάν δεν υπήρξατε ειλικρινείς για κάτι, ακόμη και αν δεν αναφερθεί τίποτα σχετικό, θα υπάρξει μια δυσπιστία από τον/την αγαπημένο/η σας. Η αλήθεια μπορεί να βγει στο φως την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/03 Σκέψεις από άντρα – Νέα από το παρελθόν

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο 26/03 Λέων

Αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι σήμερα, καθώς είναι μία από αυτές τις μέρες όπου τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε. Ίσως νιώθετε αβέβαιοι για μια συμφωνία που είχατε επιτύχει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι είπατε ότι θα κάνετε και τι όχι ή τους ακριβείς όρους της συμφωνίας. Προχωρήστε πολύ προσεκτικά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άλλα άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας στους τομείς της τέχνης και της δημιουργικότητας. Η συμμετοχή σε μια έκθεση, ή σε μια διαδικτυακή συνομιλία είναι μέρη όπου μπορεί να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ευνοϊκή. Ανταλλάξτε τηλέφωνα και προχωρήστε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 26/03 Ζυγός

Η σημερινή θα είναι μια ιδιαίτερα έντονη μέρα για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αλλά όχι με την κακή έννοια, δεν θα υπάρξουν συγκρούσεις και διαφωνίες αλλά πολύ γέλιο. Αξίζετε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι σας. Αυτό θα αναζωογονήσει τη σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πολύ γέλιο και διασκέδαση στην ζωή σας. Αν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας, σήμερα θα μπορέσετε να επουλώσετε τις πληγές και να λύσετε τα προβλήματά σας. Βγείτε έξω και γιορτάστε τον έρωτά σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια εύθυμη νότα στην ατμόσφαιρα. Όλες οι σχέσεις σας ευνοούνται σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με τα κατάλληλα άτομα στα κατάλληλα μέρη. Η επιλογή είναι δική σας, για αυτό φροντίστε να κάνετε την καλύτερη. Έχετε μεγαλύτερη επιρροή από ό,τι νομίζετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για όλα τα είδη δραστηριοτήτων που αφορούν τις σχέσεις και τα καλλιτεχνικά ταλέντα κάθε είδους. Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα, καθώς θα προωθείτε την τέχνη κάποιου άλλου. Θα νιώσετε ότι συνδέεστε με αυτό το άτομο από την πρώτη ματιά. Μήπως είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον;

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/03 Σκέψεις από άντρα – Νέα από το παρελθόν

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα σούπερ ρομαντικό βράδυ για τον/την σύντροφό σας. Ανάψτε κεριά, βάλτε χαλαρωτική μουσική και μαγειρέψτε κάτι αφροδισιακό. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να φέρτε την ατμόσφαιρα ενός ρομαντικού εστιατορίου στο σπίτι σας. Η διάθεση είναι αυτή που μετράει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κάθε είδους κοινωνική αλληλεπίδραση. Υπάρχει άφθονη αρμονική ενέργεια στην ατμόσφαιρα, που δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για συναντήσεις με άλλα άτομα και ειδικά με κάποιο ξεχωριστό άτομο για εσάς. Μη μένετε μέσα. Βγείτε έξω ή έστω προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μέσω διαδικτύου με διάφορα άτομα. Όσο περισσότερα άτομα γνωρίσετε και συνομιλήσετε μαζί τους, τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot