Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 26/05 Τετάρτη

imerisies-4414

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 26/05 Τετάρτη .

Ωροσκόπιο 26/05 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει μεγάλη σταθερότητα στις σχέσεις σας σήμερα. Μπορεί να μην υπάρχει πολύ πάθος, ερωτικές εξομολογήσεις και απίστευτες ρομαντικές χειρονομίες αλλά αυτό που θα λάβετε θα είναι πραγματικό, σταθερό και μακροπρόθεσμο.

Εάν υπάρχουν κάποια πρακτικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε με το ταίρι σας, κάντε το τώρα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σας αρέσει να αισθάνεστε ασφαλείς στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας και το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί αυτό ακριβώς το συναίσθημα.

Δυσκολεύεστε να παραμείνετε σε σχέσεις όπου είστε διαρκώς στην τσίτα και δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Αισθάνεστε άνετα και μόνο γνωρίζοντας ότι αυτό που έχετε τώρα θα γίνει ακόμη καλύτερο στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 26/05 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει αρμονία στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Το μυστικό αυτή τη στιγμή είναι στο να μην λέτε απλά για το πώς θα επιτύχετε κάτι τέτοιο, αλλά να κάνετε κάτι για αυτό. Όσο χρόνο και ενέργεια ξοδέψετε τώρα για να επιλύσετε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν και κάποια πρακτικά θέματα θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η σχέση σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σπάνια σκέφτεστε πολύ μακροπρόθεσμα, εκτός αν είστε βέβαιοι για το πού πατάτε αυτήν τη στιγμή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι στην παρούσα σχέση σας αρχίζετε τελικά να πιστεύετε ότι δεν θα βυθιστεί με την πρώτη δυσκολία και ότι έχετε να ζήσετε πολλά με τον/την σύντροφό σας. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο 26/05 Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε σε κάποιον/α πόσο βαθιά τον/την αγαπάτε. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι τα λόγια ή τα συναισθήματα που θα ενισχύσουν τον δεσμό σας, αλλά ένα υπέροχο δώρο από την καρδιά σας. Επιλέξτε κάτι καλής ποιότητας που να μπορεί να φυλάξει για πάντα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό λειτουργεί σαν ένα φίλτρο. Ό,τι ελαττώματα και αδυναμίες έχει ο/η σύντροφός σας φαίνεται να εξαφανίζονται κάτω από τις ρομαντικές επιρροές της σημερινής μέρας. Ίσως αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε πίσω σας τα άγχη και τα προβλήματα και να εστιάσετε στο πώς θα περάσετε ένα ήσυχο βράδυ μαζί, γιορτάζοντας τον έρωτά σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 26/05 Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο τα δικά σας όσο και του/της συντρόφου σας, οπότε αν θέλετε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τον μεταξύ σας δεσμό, θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Είτε κανονίστε να πάτε κάπου ξεχωριστά για το βράδυ, ή δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι με δείπνο υπό το φως των κεριών, αρωματικό αφρόλουτρο και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια υπέροχη ευκαιρία. Εάν υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω που γνωρίζετε ότι του/της αρέσετε και δεν σας είναι αδιάφορος/η, αξιοποιήστε την ενέργεια της μέρας στο μέγιστο . Για να βρεθείτε, ακόμη και αν χρειαστεί να οργανώσετε μια τυχαία συνάντηση. Δεν θα το μετανιώσετε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχει τόσος ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα που δεν θα μπορείτε παρά να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εάν έχετε ήδη μόνιμη σχέση, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της μέρας για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας. Εάν βγείτε για πρώτη φορά ραντεβού με κάποιον/α, να περιμένετε πάθος και ρομαντισμό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια μικρή ανατροπή που θα σας φτιάξει τη μέρα. Εκεί που νομίζατε ότι απλά έχετε βγει για επαγγελματικό γεύμα με κάποιον πελάτη, συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα που σας ενώνουν από τη δουλειά. Υπάρχει μια ισχυρή έλξη ανάμεσά σας, την οποία κανείς από τους δυο σας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Μην το προσπαθήσετε καν!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι ενώ βρίσκεστε σε μια συνάντηση, σε μια συγκέντρωση ή ακόμη και σε μια εκδρομή με άλλους, βρίσκεστε να συζητάτε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α αισθάνεστε μια πραγματική και απτή σύνδεση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αναγνωρίσετε αυτό το άτομο σε βαθύτερο επίπεδο ως κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε, αλλά με μια βαθιά πνευματική έννοια.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό προμηνύει υπέροχα πράγματα σε ένα πρώτο ραντεβού, καθώς διασφαλίζει ότι και οι δύο θα δείτε το καλύτερο ο ένας στον άλλο, και πιθανότατα θα αισθανθείτε μια ισχυρή έλξη ανάμεσά σας. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα ήταν σοφό να κάνετε χρήση αυτής της ευνοϊκής ενέργειας. Να παγιώσετε τον δεσμό μεταξύ σας και να ανακαλύψετε από την αρχή τους λόγους για τους οποίους ερωτευθήκατε ο ένας τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot