Ερωτοσκόπιο Ωροσκόπιο 31/05 Παρασκευή

4039299_200802019000_2

Ερωτοσκόπιο Ωροσκόπιο 31/05 Παρασκευή

Ωροσκόπιο Κριός

Πάρτε τον έλεγχο σε ένα καινούργιο έργο που αφορά το σπίτι σας και θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο από όσο φανταζόσασταν.

Να έχετε αυτοπεποίθηση αλλά να μην είστε αυταρχικοί.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αγχωθεί λόγω των υψηλών προσδοκιών του/της συντρόφου σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν είναι τέλειος/α και ούτε εσείς χρειάζεται να είστε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μοιραστείτε τα όνειρά σας για αλλαγή με τον/τη σύντροφό σας. Ζητήστε τη βοήθεια τους για να βρείτε ένα πιο ενδιαφέρον μονοπάτι για τη μελλοντική σας πορεία.

Ωροσκοπιο Καρκίνος

Διαισθάνεστε ότι τώρα ο/η αγαπημένος/η σας χρειάζεται ιδιαίτερη ενθάρρυνση και υποστήριξη. Μπείτε στον κόπο να μοιραστείτε τη γενναιοδωρία και την αγάπη σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Μην αγχωθείτε όταν κάνει την εμφάνισή της η ανία στη σχέση σας. Πάντα υπάρχουν καινούργιες εμπειρίες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Εξερευνήστε μια νέα δραστηριότητα μαζί.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα συμπεριφερθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας με τον πιο γλυκό τρόπο. Χρειάζονται τσάι και συμπάθεια, όχι σκληρότητα και κριτική.

Ωροσκοπιο Ζυγός

Αντιμετωπίστε μια ανισορροπία στη σχέση σας, επικοινωνώντας πιο άμεσα τις ανάγκες σας. Συζητήστε μαζί με τον/τη σύντροφό σας τις επιθυμίες και τα σχέδια σας για το μέλλον.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάπως θα πρέπει να αξιοποιήσετε σήμερα όλη αυτή την αγαπησιάρικη διάθεση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ξεκινήστε με πρωινό στο κρεβάτι και προχωρήστε με όλες τις αγαπημένες σας κοινές δραστηριότητες.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας δεν αποτελούν σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να χρειάζεται μια επιβεβαίωση από εσάς ότι δεν φταίει σε κάτι για την πεσμένη σας διάθεση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα έχετε διάθεση να εκφράσετε τον εαυτό σας. Μοιραστείτε ιστορίες ή μουσική με τον/τη σύντροφό σας και θυμίστε τους ότι έχετε και μια κρυφή καλλιτεχνική πλευρά.

zodia-astra-tarot

Ερωτοσκόπιο Ωροσκόπιο 31/05 Παρασκευή

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η αγάπη και τα χρήματα σπάνια συνδυάζονται με τον ίδιο τρόπο – συνήθως το ένα υπάρχει περισσότερο από το άλλο. Θεωρήστε τους εαυτούς σας τυχερούς που έχετε τόσο πολλή αγάπη στη ζωή σας.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Βοηθήστε τον εαυτό σας πριν βοηθήσετε τον υπόλοιπο κόσμο. Κακομάθετε τον εαυτό σας με όλες τις αγαπημένες σας απολαύσεις για να είστε σε θέση να υποστηρίξετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream