Ερωτοσκόπιο 01/03 Παρασκευή ωροσκόπιο

erwtikes-5314

Ερωτοσκόπιο 01/03 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Τον τελευταίο καιρό ο προγραμματισμός σημαντικών γεγονότων έχει γίνει δεύτερη φύση για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Ό, τι και αν είναι αυτό, εσείς οι δύο έχετε τα μέσα για να το εκτελέσετε τέλεια. Βοηθά και το γεγονός ότι είστε τόσο συγχρονισμένοι ώστε σχεδόν διαβάζει ο ένας το μυαλό του άλλου.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Το να αισθάνεστε χαλαροί και χωρίς υποχρεώσεις βοηθάει εσάς και τον/την αγαπημένο/ησας να περάσετε καλά στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Έχετε και οι δύο τη διάθεση να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, οπότε κάντε το επόμενο βήμα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μπορείτε να υποστηρίξετε τον/τη σύντροφό σας από τα παρασκήνια. Με λίγη διακριτικότητα και με προθυμία να φανείτε χρήσιμοι με οποιοδήποτε τρόπο,μπορείτε θα βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Εξάλλου, η ανιδιοτέλεια είναι μεγάλη αρετή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το να διορθώσετε κάτι μπορεί να μην αξίζει τον κόπο. Αν κάτι έχει σπάσει, είναι μια ευκαιρία για εσάς τους δύο να ξεκινήσετε από την αρχή. Οπότε ξεφορτωθείτε το και δώστε στους εαυτούς σας μια δεύτερη ευκαιρία.

Ωροσκόπιο Λέων

Ένα κομμάτι του να είστε ηγετική φυσιογνωμία είναι να ξέρετε πότε πρέπει να αφήσετε τους άλλους να πάρουν τα ηνία. Σε μια σχέση χρειάζεται ισοτιμία. Αν μονίμως κάποιος από τους δυο σας παίρνει όλες τις αποφάσεις, ήρθε η ώρα να εξετάσετε γιατί γίνεται αυτό και αν λειτουργεί καλά για τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ξέρετε ότι έχετε δίκιο. Και ξέρετε ότι και ο/η αγαπημένος/η σας ξέρει ότι έχετε δίκιο, οπότε γιατί συμπεριφέρονται με τέτοιο πείσμα; Εντάξει, κι εσείς είστε ανένδοτοι. Ελάτε, παραδεχτείτε το.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μήπως κρυφά ελπίζετε ότι η τωρινή σας σχέση είναι η απάντηση σε μερικές παλαιότερες σχέσεις σας που δεν πήγαν καλά; Δεν είναι σωστό αυτό. Δείτε τον/την αγαπημένο/η σας για αυτό που είναι και όχι σαν επίδεσμο για το παρελθόν σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μπορείτε να εξηγήσετε υπερβολικά πολύ ή υπερβολικά λίγο μια κατάσταση. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε τι έχετε στο μυαλό σας, και στη συνέχεια να σωπάσετε. Περιμένετε τον συνομιλητή σας να ακούσει αυτά που έχετε να πείτε, να τα αφομοιώσει και να απαντήσει. Αποφύγετε να τους πιέσετε για μια απάντηση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να χτυπάτε το κεφάλι σας (μεταφορικά) πραγματικά δεν χρειάζεται – δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι, μάλλον θα σας βλάψει. Γιατί είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας και με τον/τη σύντροφό σας; Χαλαρώστε λίγο!

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να προβλέψετε τι ακριβώς θα συμβεί στη συνέχεια ή τι θα πει ο/η σύντροφός σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πλησιάσετε αρκετά. Βασιστείτε στο ένστικτό σας – δεν μπορεί να σας κατευθύνει λάθος τώρα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Για να φτάσετε κάπου αλλού, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε πού βρίσκεστε τώρα. Ίσως είναι καιρός για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να βγάλετε έξω τον χάρτη και την πυξίδα, τουλάχιστον συναισθηματικά. Εντοπίστε τα νέα εδάφη που θέλετε να κατακτήσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να μείνουν όπως ήταν όταν πρωτοξεκινήσατε να βγαίνετε ραντεβού. Παραδεχτείτε ότι τώρα είστε πολύ καλύτερα μαζί. Ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ολοένα και αυξημένης οικειότητας μεταξύ σας και της εμβάθυνσης του δεσμού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia