Ερωτοσκόπιο 01/12 Σάββατο ωροσκόπιο

ilios-ejagwno-poseidwnas

Ερωτοσκόπιο 01/12 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Τα συναισθήματα σας μπορεί να προδοθούν πριν καν αρθρώσετε λέξη, οπότε μην εκπλαγείτε αν ο/η σύντροφό σας ξέρει τι έχετε στο μυαλό σας πριν ανοίξετε το στόμα σας.

Είναι ωραίο να σας καταλαβαίνουν.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Όλοι θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν. Αν σας αρέσει να ανταποδίδετε, εσείς και ο/ης σύντροφός σας είστε σε καλό δρόμο για να αποκτήσετε τη σχέση οικειότητας που επιθυμείτε. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να πάρετε πρώτοι εσείς την πρωτοβουλία.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν είστε σε μελαγχολική διάθεση το φάρμακο είναι λίγη έξτρα φροντίδα και τρυφερότητα (ή και πολύ), οπότε κανακέψετε τον εαυτό σας. Βοηθάει αν ο/η σύντροφός σας είναι εκεί γύρω για να σας πάρει από το χέρι και να σας διαβεβαιώσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Όσο περισσότερα δίνετε τόσο περισσότερα θα πάρετε. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Λοιπόν, σκεφτείτε το έτσι – αν δίνετε, συναισθηματικά, οικονομικά και πνευματικά, αδειάζετε χώρο. Και η φύση απεχθάνεται το κενό. Δεν σας κάνει να θέλετε να γίνετε περισσότερο γενναιόδωροι;

Ωροσκόπιο Λέων

Δεν μπορείτε πάντα να καταλάβετε τι συμβαίνει με τον/τη σύντροφό σας και το αντίστροφο. Κομμάτι του να είστε ζευγάρι σημαίνει ότι θα πρέπει να ξέρετε να διατηρείτε το μυστήριο στη σχέση σας. Αν πιέζετε καταστάσεις το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να πληγωθείτε και να μην ανακαλύψετε κάτι το αξιοσημείωτο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφός σας παραποιεί τα γεγονότα – ο τρόπος που περιγράφει αυτό που έγινε δεν έχει σχέση με αυτό που θυμάστε. Ωστόσο, μπορεί να πουν το ίδιο και εκείνοι για τη δική σας εκδοχή. Μήπως να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε και να το λήξετε εδώ;

taro-6-9

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66