Ερωτοσκόπιο 02/03 Σάββατο ωροσκόπιο

astrologia-27-7-2-8

Ερωτοσκόπιο 02/03 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Κάποιοι λένε ότι θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα για να πετύχει η σχέση σας. Αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα με την άρνηση ή τον περιορισμό; Προσπαθήστε απλά να τα αντιμετωπίσετε με θετικό τρόπο.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Πότε έγινε τόσο εύκολο να διαβάσετε το μυαλό του/της αγαπημένου/ης σας; Λοιπόν, όχι κυριολεκτικά φυσικά – αλλά αρκετά κοντά. Στην πραγματικότητα, είναι εξίσου δεμένοι με εσάς. Αν δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό, θα μπορούσατε να το πείτε και λίγο τρομακτικό.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Ίσως το να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας δεν πρέπει να είναι το άμεσο μέλημά σας. Αντ ‘αυτού, αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα είναι να δείτε με τι έχετε να κάνετε. Κάτι που νομίζατε ότι ήταν πρόβλημα, στην πραγματικότητα δεν είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ήταν δύσκολο να πάρετε αυτή την απόφαση, αλλά μόλις την πήρατε, αυτό ήταν – δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει κάποιος για να την αλλάξει, ούτε καν ο/η αγαπημένος/η σας. Ή μήπως μπορούν; Ένα σύνολο λέξεων και συναισθημάτων σας κάνει να αναθεωρήσετε τη στάση σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Θεωρείτε ότι μια μεταμόρφωση στη σχέση σας επιβάλλεται αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε. Για αρχή, δείτε ξεκάθαρα την κατάστασή σας. Όταν αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα θα αποκαλυφθούν οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Με λίγη βοήθεια από τα άστρα, μια διαφωνία μετατρέπεται σε μια συζήτηση γεμάτη φλερτ. Αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι, σύντομα δεν θα χρειάζεται να μιλάτε καθόλου. Λοιπόν, η επιλογή είναι δική σας. Τι θα κάνετε;

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Σε μια επιτυχημένη σχέση, υπάρχει πραγματικά ένας τελικός στόχος; Κάποιος θα ήλπιζε να μην υπάρχει. Θα σας βοηθήσει αν σταματήσετε έστω και υποσυνείδητα να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Πάντα πιστεύατε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα για τον/την σύντροφό σας από ό, τι βλέπετε – και εκείνοι έχουν αισθανθεί το ίδιο για εσάς. Αν και οι δύο προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, θα καταφέρετε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μήπως προσπαθείτε υπερβολικά για κάτι με αμφίβολα αποτελέσματα; Δεν έχετε πρόβλημα με αυτές τις πιθανότητες! Από όλα τα ζώδια, εσείς τα πάτε καλύτερα με τις προκλήσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας υποστηρίζει 100%.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Γιατί δυσκολεύετε τόσο τον εαυτό σας; Σταματήστε όσο είναι καιρός αλλιώς μπορεί να ξεσπάσετε στον/στην αγαπημένο/η σας. Κάντε ένα διάλειμμα και μάθετε να είστε ελαστικοί με τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αντί να σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα ξεπεράσετε κάτι, σκεφτείτε πώς φτάσατε σε αυτή την κατάσταση αρχής εξαρχής. Κάτι συγκεκριμένο προκάλεσε αυτή την εξέλιξη. Βρείτε τι ήταν αυτό πριν προσπαθήσετε να την διαχειριστείτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι καλό να είστε υπομονετικοί, αλλά μπορεί να είναι επιζήμιο να κάνετε υπομονή ενώ είστε γεμάτοι με δυνατά συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να βάλετε τις φωνές για να εκτονωθείτε αλλά προσπαθήστε να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε με ειλικρίνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra