ερωτοσκόπιο 02/09 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

ερωτοσκόπιο 02/09 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είστε υπερβολικά απασχολημένοι; Χαλαρώστε από τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Εκτιμήστε το διάλειμμα πριν το επόμενο κύμα των πιεστικών σας καθηκόντων.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μοιραστείτε την πιο πρόσφατη τρελή ιδέα σας με τον/την αγαπημένο/η σας, ακόμη και αν πιστεύετε ότι μπορεί να σας περάσει για περίεργους. Η εκκεντρικότητά σας μπορεί να τους εξάψει το ενδιαφέρον και να σας βγάλει από τη ρουτίνα σας. Δώστε στις πιο εξεζητημένες ιδέες σας την ευκαιρία να λάμψουν.

Ζώδια Δίδυμοι

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε σοβαρά για τη σχέση σας. Είναι όλα όσα χρειάζεστε; Αισθάνεστε ικανοποιημένοι ή παγιδευμένοι; Σκεφτείτε αυτό που επιθυμείτε και ζητήστε το. Μην περιμένετε την τύχη να πάρει τις αποφάσεις για εσάς.

Ζώδια Καρκίνος

Αν σήμερα αισθάνεστε παγιδευμένοι, καλέστε τον/την αγαπημένο/η σας να φωτίσει τη μέρα σας. Εκμυστηρευτείτε στον/στην σύντροφό σας τα συναισθήματα σας όταν νιώθετε μελαγχολία, μην κρατάτε τα πάντα μέσα σας. Τελικά, τα σύννεφα θα διαλυθούν.

ερωτοσκόπιο 02/09 Κυριακή ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Μόνο και μόνο επειδή δε βλέπεστε δε σημαίνει ότι δεν σκέφτεστε ο ένας τον άλλον. Παρά ταύτα, όσο περισσότερο προσκολλείστε στον/στη σύντροφό σας, τόσο περισσότερο ασύνδετοι μεταξύ σας μπορεί να μοιάζετε. Το κλειδί είναι η εμπιστοσύνη.

Ζώδια Παρθένος

Αλλάξτε λίγο τη ρουτίνα σας σαν ζευγάρι με μια νέα δραστηριότητα που και οι δύο θέλατε να δοκιμάσετε. Κάντε μία λίστα με όλα τα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε και ξεκινήστε.

Ζώδια Ζυγός

Το να εργάζεστε και να ζείτε μαζί μπορεί να μοιάζει σαν ο απόλυτος στόχος, αλλά προσέξετε τι εύχεστε. Όταν είστε μακριά ο ένας από τον άλλον, έχετε περισσότερα πράγματα να πείτε.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια αναπάντεχα ξεσπάσματα από τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να μην έχουν να κάνουν μαζί σας. Μερικές φορές το άγχος εκδηλώνεται με καταστροφική συμπεριφορά. Πείτε στον/στη σύντροφό σας τι μπορείτε να ανεχτείτε και τι όχι.

Ζώδια Τοξότης

Εξερευνήστε την πιο ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα του/τη συντρόφου σας. Περάστε όμορφα μαθαίνοντας αυτά που μπορούν να τους κάνουν να χαμογελάσουν. Το γέλιο ελαφρύνει την διάθεση που μπορεί να έχει παραμείνει από προηγούμενες συγκρούσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Υποσχέσεις για γρήγορες λύσεις στα προβλήματα της σχέσης συχνά ακούγονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Η υπομονή και ο συμβιβασμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα στη σχέση σας.

ερωτοσκόπιο 02/09 Κυριακή ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον/τη σύντροφο σας το πιο γοητευτικό άτομο για εσάς είναι σε πλήρη ισχύ σήμερα. Περάστε λίγο χρόνο με αγκαλιές και ενδώστε στην πιο ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας!

Ζώδια Ιχθύες

Όταν είστε ανοικτοί σε αλλαγές, νέες και συναρπαστικές συνθήκες θα παρουσιαστούν από μόνες τους. Συζητήστε για το επόμενο βήμα σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Η καλή τύχη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia