Ερωτοσκόπιο 02/10 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtas-kanones-stereotypa

Ερωτοσκόπιο 02/10 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Η στιγμιαία ικανοποίηση δεν συμβαίνει πάντοτε σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της καρδιάς. Η πραγματική αγάπη χρειάζεται χρόνο.

Να είστε υπομονετικοί ο ένας με τον άλλον και μπορεί να βιώσετε μερικές φανταστικές εκπλήξεις.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η αυτοπεποίθησή σας είναι σέξι, οπότε δείξτε την. Εμφανιστείτε στον/στη σύντροφο σας με τη γοητεία της επίγνωσης ότι τίποτα δεν μπορεί να σας καταβάλλει. Λάμψτε σαν αστέρια που είστε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να συμπονάτε τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Το να αναλαμβάνετε μαζί με τα δικά σας προβλήματα και αυτά του/της αγαπημένου/ης σας μπορεί να σας φορτίσει υπερβολικά σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είτε ζείτε μίλια μακριά είτε στον ίδιο δρόμο, επικοινωνήστε με την οικογένειά σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και με την οικογένεια του/της αγαπημένου/ης σας για τα τελευταία νέα προκειμένου να διατηρείτε την επαφή μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Λέων

Τσακώνεστε με τον/την αγαπημένο/η σας; Είναι εύκολο να αφήσετε τα εγωισμό να μπαίνει στη μέση κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Προσεγγίστε κάθε πρόβλημα με τη διάθεση να συμβιβαστείτε και όχι να τα τινάξετε όλα στον αέρα και ίσως βρείτε κοινό έδαφος.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε. Έχετε καθυστερήσει ήδη να κάνετε κάποιες χαλαρωτικές διακοπές, και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λίγο χρόνο μακριά από όλους και όλα μόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Διαλέξτε ένα μέρος στο οποίο δεν έχει ταξιδέψει κανείς από τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Την επόμενη φορά που θα νιώσετε ότι πλησιάζει καβγάς, αντί να φωνάξετε το πρώτο παράπονο που σας έρχεται στο μυαλό, αποχωρήστε από το δωμάτιο μέχρι να ηρεμήσετε. Είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε τα προβλήματα της σχέσης σας με καθαρό μυαλό.

zodia-88

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Δεν είναι κάθε λάθος ασυγχώρητο. Δείξτε επιείκεια στον εαυτό σας και προσπαθήστε να συζητήσετε τις ενέργειές σας με αυτόν που πληγώσατε (που μάλλον είναι ο/η σύντροφός σας). Καταβάλλετε προσπάθειες να διατηρήσετε ανοιχτή την επικοινωνία μεταξύ σας.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Το να εστιάζετε στην ευρύτερη κατάσταση συνιστάται πάντα σε οποιαδήποτε σχέση, αλλά μην παραμελείτε τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον. Όλα μετράνε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Κακομάθετε τον εαυτό σας. Έχετε ταλέντο στο να κάνετε χαρούμενο τον/τη σύντροφό σας, αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι διασκεδαστικό μόνο για εσάς; Κάντε κάτι απολαυστικό μόνο για εσάς!

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Βαριέστε με τον/την αγαπημένο/η σας; Αντί να τα παρατήσετε, κάντε τα πράγματα πιο συναρπαστικά με ένα φανταστικό ραντεβού. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και αφήστε την καρδιά σας να πάρει τον έλεγχο.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Επαναφέρετε την χαμένη τέχνη των ερωτικών επιστολών, γράφοντας ένα πολύ ιδιαίτερο γράμμα στον/στην αγαπημένο/η σας. Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να βάλετε την προσωπική σας πινελιά παντού. Δείξτε στον/στη σύντροφό σας πώς αισθάνεστε βαθιά μέσα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream