Ερωτοσκόπιο 03/02 Κυριακή ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο 03/02 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σας αρέσει πολύ να περνάτε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά ποιος λέει ότι θα πρέπει να περνάτε όλο σας το χρόνο μαζί;

Δεν χρειάζεται, ξέρετε… Αν σήμερα έχετε κάπως μοναχική διάθεση, βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τον.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Έχει περάσει αρκετός χρόνος από την τελευταία φορά που ο/η αγαπημένος/η σας σας έδειξε πόσο σας αγαπάει; Δεν πειράζει – ξέρετε ότι είστε αξιαγάπητοι, οπότε φερθείτε στον εαυτό σας ανάλογα. Αργά ή γρήγορα, θα το ξαναθυμηθούν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εσείς μπορεί να θεωρείτε κάποιο χαρακτηριστικό του/της συντρόφου σας αξιολάτρευτο αλλά εκείνοι να ντρέπονται για αυτό. Πριν αρχίσετε να μιλάτε για αυτό σε όλους, δείτε αν απολαμβάνουν ή όχι την προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η λέξη της σημερινής μέρα είναι: περιορισμός, κάτι που λειτουργεί πολύ καλά αρκεί να το θυμάστε. Αυτή η μετριοπαθής και ταπεινή πλευρά του εαυτού σας στην πραγματικότητα σας κάνει να επικοινωνείτε καλύτερα και με μεγαλύτερη ειλικρίνεια με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε εσάς εκτός από αυτά που φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Πάντα υποπτευόσασταν ότι κρύβετε και άλλα πράγματα βαθιά μέσα σας και κάποια πρόσφατα γεγονότα σας το επιβεβαίωσαν. Στον/στην αγαπημένο/η σας αρέσει πολύ που υπάρχει μια πλευρά του εαυτού σας καλυμμένη από μυστήριο. Είναι σέξι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μη βασίζεστε σε μεσάζοντες για να στείλετε ένα μήνυμα στον/στη σύντροφό σας, όσο άκακοι και αν φαίνονται. Μπορεί να νομίζετε ότι γλιτώνετε χρόνο ζητώντας από κάποιον άλλο να μεταφέρει τα λεγόμενά σας αλλά το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να καταλήξετε με περισσότερα μπλεξίματα.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Επικεντρωθείτε στο πώς θα κάνετε σταδιακή πρόοδο αντί να ελπίζετε ότι μια μεγάλη, δραματική αλλαγή θα λειτουργήσει για εσάς τους δύο. Οι υπάρχουσες συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνετε γνήσιες βελτιώσεις. Μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα καταφέρνετε να επικοινωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας με ένα εκατομμύριο τρόπους. Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι τα λόγια έχουν μαγικές δυνάμεις. Και αυτό πριν καν αρχίσετε να τα συνδυάζετε με το βλέμμα σας που μαγνητίζει και το σωστό άγγιγμα την κατάλληλη στιγμή.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η συνείδησή σας σάς λέει να βάλετε το κεφάλι κάτω και να δουλέψετε. Παράλληλα η άλλη πλευρά του εαυτού σας θέλει να διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να κάνετε το ένα και μετά το άλλο; Μήπως να αναθέσετε κάποιες δουλειές στον/στην αγαπημένο/η σας για να ελαφρύνετε λίγο το βάρος από τους ώμους σας;

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πρώτο στη λίστα των προτεραιοτήτων σας είναι να αποφασίσετε ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σας αλλά τώρα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας αξίζετε συγχαρητήρια μόνο και μόνο επειδή συνειδητοποιήσατε ότι χρειάζεστε κάτι καινούργιο. Κάντε ένα διάλειμμα και μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Δεν μπορείτε να πάτε από εδώ έως εκεί, μέχρι να ξέρετε πού ακριβώς είναι το «εδώ». Και πριν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας καθίσετε κάτω και προσπαθήσετε να καταλάβετε ποια πρέπει να είναι η επόμενή σας κίνηση, θα πρέπει να κάτσετε και να καταλάβετε σε ποιο σημείο βρίσκεστε τώρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σας έρχεται μια καινούργια ιδέα σχετικά με ένα παλιό ζήτημα που προβληματίζει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας εδώ και καιρό. Η αντίληψή σας μπορεί να αποφέρει καλά αποτελέσματα αν εσείς οι δύο καθίσετε κάτω και αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας για να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας απασχολούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra