Ερωτοσκόπιο 03/04 Τετάρτη ωροσκόπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

Ερωτοσκόπιο 03/04 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Όταν ο/η αγαπημένος/η σας μοιράζεται μαζί σας μια τρελή ιδέα, μην την απορρίψετε! Σήμερα φανείτε ανοιχτόμυαλοι σε νέες εμπειρίες, και μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που πραγματικά σας ενθουσιάζει.

Ωροσκοπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για πράγματα που δεν είναι όπως φαίνονται. Εάν οι υποψίες σας είναι μεγάλες, συζητήστε τις ανησυχίες σας με τον/τη σύντροφό σας. Πιθανόν να υπάρχει μια πολύ απλή απάντηση.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσετε κάτι από τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Η ευγένεια θα πετύχει αυτό που θέλετε, η γκρίνια όχι. Ο σκοπός σας είναι να τους κάνετε να αισθανθούν χαρούμενοι που θα σας βοηθήσουν, και όχι να τους εκνευρίσετε!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μετά από κάποιες μέρες που αισθανόσασταν ότι θέλατε να μείνετε κρυμμένοι στο καβούκι σας, είστε έτοιμοι να βγείτε ξανά έξω στον κόσμο. Κάντε το αργά και βρεθείτε πρώτα με τον/τη σύντροφό σας. Ένα ήσυχο δείπνο μαζί τους είναι ότι πρέπει.

Ωροσκόπιο Λέων

Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε στον/στη σύντροφό σας, ακολουθήστε μια άμεση προσέγγιση. Να είστε ευγενικοί αλλά και αποφασιστικοί. Καλό θα ήταν να πείτε αυτό που σκέφτεστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι δελεαστικό να ψάχνετε απαντήσεις σε άλλους, αλλά στην πραγματικότητα, η αλήθεια βρίσκεται μέσα σας. Αντί να ζητάτε από τον/τη σύντροφό σας να σας πει ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση σας, ρωτήστε τον εαυτό σας και ακολουθήστε τα ένστικτά σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ελάτε, κάντε αυτή την τρελή πρόταση στον/στην αγαπημένο/η σας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες τώρα να σας ακολουθήσουν σε ό,τι ονειρεύεστε να κάνετε. Έχοντας αυτό κατά νου, κάντε μεγάλα σχέδια!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Συμμεριστείτε τον ενθουσιασμό του/της αγαπημένου/ης σας για ένα καινούργιο ηλεκτρονικό gadget. Εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, αγοράστε το! Δε χρειάζεται να τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και εξερευνήστε νέες ιδέες. Χρειάζεστε έμπνευση; Πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας και πηγαίνετε στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο. Περιηγηθείτε στους διαδρόμους και δείτε τι θα τραβήξει την προσοχή σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Ακόμη και ένας καβγάς με τον/την αγαπημένο/η σας δεν σας φαίνεται τόσο τραγικό γεγονός, αν να το δείτε ως ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούργιο ο ένας για τον άλλον.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, οπότε κάντε μια λίστα και πάρτε και τον/την αγαπημένο/η σας για παρέα. Όσα περισσότερα κάνετε τώρα, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να διασκεδάσετε αργότερα. Τελειώστε γρήγορα με τις εκκρεμότητες σας και ετοιμαστείτε να περάσετε καλά απόψε!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας. Όλα τα σχέδια που κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας θα ευοδωθούν με καλύτερο τρόπο από ότι ελπίζατε. Έχοντας αυτό κατά νου, κάντε μεγάλα όνειρα! Τα πάντα μπορεί να συμβούν!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy