Ερωτοσκόπιο 03/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

ilios-ejagwno-poseidwnas

Ερωτοσκόπιο 03/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Καθώς το τέλος του χρόνου πλησιάζει, συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας για τις ελπίδες που τρέφετε για το μέλλον. Κάντε φιλόδοξα όνειρα – τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να σχεδιάζετε μαζί τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα σκέφτεστε το μέλλον της σχέσης σας. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε τις ονειροπολήσεις σας για ένα εξωτικό ταξίδι πραγματικότητα!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι σε νέες απόψεις. Οι ιδέες του/της αγαπημένου/ης σας μπορεί τελικά να μην είναι τόσο ανόητες όσο νομίζατε αρχικά. Να είσαστε πρόθυμοι να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος και να προχωρήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κρατήστε όλες σας τις επιλογές σας ανοιχτές, επειδή οι επόμενες μέρες μπορεί να φέρουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Εάν συνεργαστείτε αρμονικά με τον/την αγαπημένο/η σας, θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Ωροσκόπιο Λέων

Αν το να κάνετε συνεχώς το ίδιο πράγμα δε λειτουργεί πλέον, ίσως είναι καιρός να βρείτε μια διαφορετική προσέγγιση σε ένα πρόβλημα. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας για να σας δώσει κάποιες προτάσεις, ειδικά αν η κατάσταση τους αφορά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας οργανωθείτε θα κερδίσετε χρόνο-χρόνο που θα μπορούσατε να τον περάσετε κάνοντας διασκεδαστικά πράγματα μαζί. Έχοντας αυτό στο μυαλό σας, αρχίστε να ψάχνετε για δημιουργικούς τρόπους προκειμένου να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ενθαρρύνετε την εξέλιξη της πνευματικής σύνδεσης που μοιράζεστε με τον/την αγαπημένο/η σας και παράλληλα διασκεδάστε. Διαλέξτε ένα βιβλίο που θέλετε και οι δύο να διαβάσετε και μετά διαβάστε το μαζί στο κρεβάτι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Να είστε διατεθειμένοι να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας,ώστε να ακολουθήσετε αυτό που έχει ο/η αγαπημένος/η σας στο μυαλό του/της. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχουν ανακαλύψει κάτι που είναι ακόμη καλύτερο από αυτό που σκεφτόσασταν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Όταν ο/η αγαπημένος/η σας κάνει κάποιες προτάσεις που ακούγονται κάπως τρελές μη βιαστείτε να τις απορρίψετε. Να έχετε ανοιχτό μυαλό και προσπαθήστε να καταλάβετε πώς σκέφτονται.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα αφήστε λίγο χώρο στα σχέδια που θα κάνετε με τον/την αγαπημένο/ησας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής, αλλά εάν είστε προετοιμασμένοι δεν θα σας φανεί μεγάλο πρόβλημα.

zwdia-3-zodia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όταν σας έρχεται έμπνευση, αξιοποιήστε την στο έπακρο. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, μπορείτε να την χαλιναγωγήσετε αργότερα. Βάλτε και τον/τη σύντροφό σας στο παιχνίδι και δείτε τι θα ανακαλύψετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να χαθείτε στις ονειροπολήσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα που έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας. Η σχέση σας γίνεται όλο και καλύτερη και η σημερινή μέρα είναι ότι πρέπει για να το γιορτάσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9