ερωτοσκόπιο 03/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκόπιο 03/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μπείτε στο κλαμπ των διανοούμενων. Για το επόμενό σας ραντεβού κανονίστε να δείτε ένα ντοκιμαντέρ για να μάθετε κάτι μαζί. Παρακολουθήστε μια νέα επίδειξη τέχνης ή επισκεφτείτε ένα μουσείο για να αυξήσετε τα επίπεδα φινέτσας και στυλ στο χρόνο που περνάτε σαν ζευγάρι.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Υπάρχει μια αλλαγή στον αέρα, και αυτό μπορεί να σημαίνει μια απότομη αναταραχή στη σχέση σας. Ευτυχώς είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση και ανυπόμονοι για κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Ζώδια Δίδυμοι

Κρατήστε τις προστριβές σας με πρόσωπα εξουσίας αυστηρά στο περιβάλλον εργασίας σας και μην τις μεταφέρετε στο σπίτι. Ενώ ο/η σύντροφός σας θέλει να χαλαρώσει το μυαλό σας από την πίεση, κανείς δε θέλει να υποφέρει λόγω αμείλικτης αρνητικότητας.

Ζώδια Καρκίνος

Όταν προκύπτουν προβλήματα, μην αντιδράτε αμέσως με μια συναισθηματική επίθεση. Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό και ζυγίστε όλα τα γεγονότα. Η κοινή λογική είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος.

ερωτοσκόπιο 03/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Δε χρειάζεται να είστε καλεσμένοι σε ένα πάρτι με διασημότητες για να περάσετε καλά. Από τη στιγμή που ο/η αγαπημένος/η σας βρίσκεται στο πλευρό σας, μπορείτε να μετατρέψετε κάθε περίσταση σε μια αξιομνημόνευτη γιορτή.

Ζώδια Παρθένος

Ενισχύστε τα ραντάρ της σχέσης σας για να είστε έτοιμοι για ο,τιδήποτε προκύψει στο δρόμο σας – τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά. Να είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να κάνετε την σχέση σας να λειτουργήσει.

Ζώδια Ζυγός

Οι ανασφάλειες είναι έργο του διαβόλου. Ακριβώς τη στιγμή που νομίσατε ότι σωπάσατε αυτή την ενοχλητική φωνούλα μέσα σας, επανέρχεται πιο δυνατή από ποτέ, έτοιμη να σαμποτάρει την ηρεμία στη σχέση σας. Αγνοήστε τυχόν αμφιβολίες και να έχετε αυτοπεποίθηση.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Είστε μπλεγμένοι με δουλειές που μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ; Θα τελειώσετε πιο γρήγορα αν εσείς οι δύο συνεργαστείτε. Σαν ομάδα, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα θα πιστεύατε ότι ήταν δυνατόν.

Ζώδια Τοξότης

Η δίψα σας για περιπέτεια ιντριγκάρει τον/τη σύντροφό σας. Τώρα είναι ευκαιρία να φέρετε προς συζήτηση μερικές από τις πιο εκκεντρικές σας ιδέες για να δείτε κατά πόσο συμφωνεί ο/η αγαπημένος/η σας. Πάρτε την πρωτοβουλία.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να ανησυχείτε συνεχώς είναι σαν χόμπι για εσάς. Ακόμη και αν είστε απίστευτα ευτυχισμένοι, αισθάνεστε ότι κάτι μπορεί να συμβεί και να χαθούν όλα. Ζήστε και χαρείτε τη στιγμή. Μην χάνετε χρόνο θρηνώντας για αόρατα προβλήματα.

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 03/09 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ενθαρρύνετε την πρωτοποριακή στάση του/της αγαπημένου/ης σας απέναντι στον έρωτα. Ο Έρωτας δεν είναι απαραίτητα το χοντρό αγγελάκι με τα φτερά. Να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες σε ό,τι σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς.

Ζώδια Ιχθύες

Το να βασίζεστε στη κάλυψη των συναισθημάτων σας για να κρατήσετε τον/τη σύντροφό σας σε απόσταση, απλά επιμηκύνει το ζήτημα: δεν είστε ακόμη εντελώς έτοιμοι να εμπιστευτείτε κάποιον απόλυτα. Κάντε το πρώτο βήμα για να απομακρύνετε αυτόν τον περιττό μηχανισμό άμυνας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia