Ερωτοσκόπιο 03/12 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκόπιο 03/12 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αισθάνεστε ενεργητικοί και συγκεντρωμένοι – έτοιμοι να βάλετε τη σχέση σας στο επίκεντρο της ζωής σας. Αλλά θα αισθάνεστε και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο;

Μην αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να αντιμετωπίσετε … μόλις ξεκινήσετε δεν θα μπορείτε να σταματήσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν μπορεί να είστε συνεχώς εσείς αυτοί που παίρνετε όλα τα βάρη πάνω σας. Οι σχέσεις χρειάζονται συνεργασία και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει επίσης να αναλαμβάνει μερικά δυσάρεστα καθήκοντα. Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το συζητήσετε μαζί του/της, διαφορετικά μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε πικρία.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αγαπάτε πολύ την οικογένεια και τον/τη σύντροφό σας. Κάποιες φορές όταν προσπαθείτε να φέρετε αυτά τα δύο μαζί, νιώθετε σαν να ανακατεύετε νερό με λάδι, αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος – αλλά μην αγχώνεστε, τα πράγματα θα πάρουν σύντομα το δρόμο τους.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας σας προκαλεί σήμερα με την συμπεριφορά του αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι η ενόχλησή σας προκύπτει λόγω κάποιων θεμάτων στη σχέση σας από το παρελθόν. Ζητήστε τους να σας δώσουν λίγο χώρο για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Μόνο και μόνο επειδή όλοι κινούνται με ρυθμούς λαγού, δε σημαίνει ότι εσείς δεν μπορείτε να κινείστε με ρυθμούς χελώνας – ή το αντίστροφο. Πάρτε το χρόνο σας μέχρι να ανακαλύψετε αυτό που θέλετε … και να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό που ο/η σύντροφός σας σας καταλαβαίνει απόλυτα και σας υποστηρίζει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εκ των υστέρων είναι εύκολο να δείτε τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά, αλλά πραγματικά πιστεύετε ότι είναι παραγωγικό να αναμασάτε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια; Εσείς οι δύο κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε στις δεδομένες συνθήκες, Να μαθαίνετε από τα λάθη σας αλλά να μην κολλάτε σε αυτά και να προχωράτε μπροστά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είστε γεμάτοι ενέργεια σήμερα. Είστε αποφασισμένοι να βάλετε τη σχέση σας εκεί ακριβώς που της αξίζει: στο επίκεντρο. Απλά να θυμάστε, ότι δεν θα νιώθετε πάντα με τον ίδιο τρόπο, οπότε μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

taro-6-9

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot