Ερωτοσκόπιο 04/05 Σάββατο ωροσκόπιο

4039299_200802019000_2

Ερωτοσκόπιο 04/05 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θετική σας ενέργεια για να κάνετε τη διαφορά για τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν η διάθεσή τους είναι κάπως πεσμένη, προσφέρετε τους την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Μέχρι το βράδυ, θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Μην κρατάτε άλλο τα προβλήματα σας μέσα σας. Ελευθερωθείτε από το βάρος και πείτε στον/στη σύντροφό σας τι έχετε στο μυαλό σας. Θέλουν να βοηθήσουν. Θα σας καταλάβουν και θα συμπάσχουν μαζί σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ψάξτε για ένα ήρεμο μέρος όπου μπορείτε να καταφύγετε με τον/την αγαπημένο/η σας ενώ ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σας. Όταν εσείς οι δύο είστε μαζί, δεν έχει σημασία τι άλλο συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας. Τηλεφωνήστε τους το μεσημέρι και πείτε τους ότι τους σκέφτεστε.

Ωροσκόπιο Λέων

Πριν μπλεχτείτε σε αυτή την τελευταία κατάσταση, να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Έχετε μια σίγουρη και δυνατή σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να τους πείτε πόσα σημαίνουν για εσάς.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε μπερδεμένοι και απογοητευμένοι από το χάος γύρω σας. Κάντε ό, τι χρειάζεται για να εκτονωθείτε, και μετά ξεχάστε το και χαλαρώστε με τον/την αγαπημένο/η σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Να θυμάστε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας προσφέρετε ο καθένας διαφορετικά πράγματα στη σχέση σας, αλλά μαζί δημιουργείτε την απόλυτη ισορροπία. Αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα του ανταγωνισμού.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο έρωτας δεν εκφράζεται πάντα με μεγάλες χειρονομίες. Αφήστε την ευγένεια και την καλοσύνη σας να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει και γιορτάζει την αγάπη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δε χρειάζεται να παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Αν ο/η σύντροφός σας σας φαίνεται κάπως αινιγματικός σήμερα, ίσως μιλά μεταφορικά. Δεν είναι κακό να ζητήσετε διευκρινίσεις.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε ο καθένας τον δικό σας τρόπο για να βλέπετε τον κόσμο και κανένας από τους δυο σας δεν κάνει λάθος. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνεται ο/η αγαπημένος/η σας για να αποκτήσετε μια νέα προοπτική.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν σήμερα βρεθείτε σε σύγκρουση με τον/τη σύντροφό σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και την δική τους άποψη. Μπορεί να έχετε παραμείνει προσκολλημένοι στις απόψεις σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε ανοικτοί στην αλλαγή.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα πάρτε την συμβουλή ενός αξιόπιστου φίλου. Μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να δείτε τη σχέση σας από μια διαφορετική οπτική γωνία και να σας δώσει μερικές ιδέες για να κάνετε μερικές αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA