Ερωτοσκόπιο 04/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 04/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ναι, είστε σε μια σχέση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο,τιδήποτε συμβαίνει με τον/την σύντροφό σας αφορά εσάς και το αντίστροφο. Ίσως είναι δύσκολο να μην σκέφτεστε έτσι αλλά να θυμάστε: είστε ζευγάρι αλλά και αυτόνομες προσωπικότητες.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τι ακριβώς συμβαίνει τώρα; Η αληθινή απάντηση είναι ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας δεν ξέρετε. Το να είστε σε μια σχέση μερικές φορές σημαίνει απλά να βρίσκεστε εκεί και όχι να έχετε διαρκώς απαντήσεις για όλες τις καταστάσεις ακόμη και τις ανεπίλυτες.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε ανάγκη από μια πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση από τον/τη σύντροφό σας σήμερα αλλά μπορεί να τον/την απασχολούν άλλα πράγματα. Οπότε κακομάθετε εσείς τον εαυτό σας. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ότι σας αγαπούν.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν ζητήσατε εσείς να έχετε αυτόν τον συγκεκριμένο ρόλο σε αυτή τη σχέση αλλά μολαταύτα τώρα έχετε κολλήσει σε αυτόν. Δεν θα είναι κάτι μόνιμο αρκεί να μην θέλετε να είναι. Παρά ταύτα, θα πρέπει να τον ερμηνεύσετε μέχρι τέλους.

Ερωτοσκόπιο 04/08 Σάββατο ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Καταφύγετε σε εσωτερικές δυνάμεις που ούτε καν ξέρατε ότι διαθέτατε. Μερικές φορές μπορείτε να παρασυρθείτε τόσο πολύ από το «εμείς» που ξεχνάτε πόσα πολλά μπορείτε να προσφέρετε οι ίδιοι στον εαυτό σας.

Ζώδια Παρθένος

Ποιος έχει και πάλι τον έλεγχο της κατάστασης; Υποτίθεται ότι πρόκειται για μια κοινή σχέση σωστά; Αν η αρχηγία της σχέσης σας ήταν άνισα μοιρασμένη τελευταία, το σύμπαν λέει ότι θα πρέπει να διορθώσετε την κατάσταση πριν βγει εκτός ορίων.

Ζώδια Ζυγός

Εξερευνήστε την πνευματική πλευρά του χαρακτήρα σας, διότι αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να διοχετεύσετε κάποια συναισθήματα που κρατούσατε σε αχρηστία. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να συμμετέχετε μαζί σε κάποιο έργο αν το θέλετε. Ή κάντε το μόνοι σας αν είναι περισσότερο του χαρακτήρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως αναρωτιέστε για το πώς θα ήταν η ζωή σας αν ήσασταν ακόμη αδέσμευτοι; Και ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να πάρετε ένα ρεπό από τη σχέση σας πότε-πότε; Βγείτε έξω για βράδυ με τους εργένηδες φίλους σας ή καθίστε μέσα στο σπίτι – μόνοι σας.

Ζώδια Τοξότης

Είναι σημαντικό να παίρνετε στα σοβαρά τη δουλειά σας αλλά μην παίρνετε υπερβολικά στα σοβαρά τον εαυτό σας αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε την αίσθηση του χιούμορ σας. Αν ο/η σύντροφός σας θέλει να διασκεδάσετε λίγο, σκεφτείτε το. Ένα διάλειμμα θα σας κάνει καλό.

Ζώδια Αιγόκερως

Εξετάστε πολύ προσεκτικά τι συμβαίνει στην καρδιά σας αντί να θεωρείτε όλα αυτά τα συναισθήματα επιπόλαια και προσωρινά και να τα ξεχνάτε. Ανησυχείτε πραγματικά για το πού οδηγείται η σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας;

zodia-zvdia-75

Ερωτοσκόπιο 04/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, το να βγείτε λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η προσωπική σας ανάπτυξη είναι το αποτέλεσμα του να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα. Προχωρήστε αργά, αλλά προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα όρια σας.

Ζώδια Ιχθύες

Θέλετε τόσο πολύ να ξέρετε ακριβώς το σωστό πράγμα για να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας. Δεν μπορείτε να πείτε ακριβώς αυτό που πρέπει, αλλά μπορείτε να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας. Και το πιθανότερο είναι ότι αυτό χρειάζονται να ακούσουν τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia