Ερωτοσκόπιο 04/09 Τρίτη ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 04/09 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Νέες περιπέτειες περιμένουν εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Πηγαίνετε σε μια κοντινή γειτονιά και εξερευνήστε τα μαγαζιά, τα εστιατόρια και τις μπουτίκ. Δειπνήστε σε μια άλλη γειτονιά για αλλαγή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Βαριέστε; Ευτυχώς οι μεταβάσεις της ζωής συμβαίνουν γρηγορότερα από όσο περιμένατε. Παρά ταύτα δε σημαίνει ότι κάθε αλλαγή είναι για καλό. Επικοινωνήστε με τον/την αγαπημένο/η σας, ώστε να ξέρετε πού βρίσκεστε πριν ξεκινήσει η καταιγίδα.

Ζώδια Δίδυμοι

Με τι παθιάζεστε; Αποκαλύψτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι είναι αυτό που σας εξιτάρει, και μπορεί να εκπλαγείτε όταν θα μάθετε ότι έχετε περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα από όσα είχατε αντιληφθεί. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να εμπνεύσει τη συζήτησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να έχετε τη μνήμη ελέφαντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να θυμηθεί όλα όσα φοράγατε στο πρώτο σας ραντεβού με λεπτομέρειες. Δείξτε του/της λίγη επιείκεια – κανείς δεν είναι εξπέρ στο παιχνίδι του έρωτα.

Ερωτοσκόπιο 04/09 Τρίτη ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Η ισχυρή σας αυτοπεποίθηση είναι αυτό που σας κάνει μοναδικούς. Αλλά μην αφήσετε αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας να επισκιάσει την πιο ευαίσθητη πλευρά σας- αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να τη δει. Αναγνωρίστε τις ρωγμές στην πανοπλία σας.

Ζώδια Παρθένος

Αφήστε κάτω τα συναισθηματικά σας όπλα! Τελευταία αισθάνεστε λίγο ανταγωνιστικοί με τον/την αγαπημένο/η σας. Κουνήστε λευκή σημαία και παραδοθείτε στην ιδέα πιο ειρηνικών διαπραγματεύσεων.

Ζώδια Ζυγός

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Ό,τι προβλήματα και αν έχετε βάλει στην άκρη του μυαλού σας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σήμερα. Δώστε την αμέριστη προσοχή σας στα τρέχοντα ζητήματα.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Αν εργάζεστε από το πρωί έως το βράδυ μπορεί να προκύψουν προβλήματα υγείας. Η διαχείριση του χρόνου είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την καριέρα σας αλλά και να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στη σχέση σας. Επαναξιολογήστε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς.

Ζώδια Τοξότης

Αντιμετωπίστε τα προβλήματα στης σχέσης σας με μια παιδική απλότητα. Μπορεί τα προβλήματα σας να μην είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνονται. Προσεγγίστε τα πράγματα με μια φρέσκια ματιά και δείτε τα θέματα με αθωότητα και αισιοδοξία.

Ερωτοσκόπιο 04/09 Τρίτη ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Ανησυχείτε για μελλοντικά προβλήματα στη σχέση σας που ακόμη δεν έχουν έρθει στην επιφάνεια; Σταματήστε αμέσως! Εκτός και αν λέγεστε Νοστράδαμος, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πανικοβάλλεστε. Εκτιμήστε τις χαρούμενες στιγμές τώρα πριν εξαφανιστούν.

Ζώδια Υδροχόος

Όπως ένας εκ γενετής ηγέτης, έχετε συνηθίσει να δίνετε διαταγές και να κάνετε τα αδύνατα πραγματικότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι ένα ζευγάρι λειτουργεί καλύτερα σαν ομάδα. Μια ισότιμη σχέση είναι πολύ καλύτερη από μια δικτατορία.

Ζώδια Ιχθύες

Τα μπερδεμένα μηνύματα σας κάνουν λιγότερο αινιγματικούς και περισσότερο μπελά. Δώστε μερικά καινούργια στοιχεία στον/στην αγαπημένο/η σας σχετικά με την τωρινή σας διάθεση. Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις για τα θέματα της σχέσης σας προς το παρόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia