Ερωτοσκόπιο 05/02 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκόπιο 05/02 Τρίτη ωροσκόπιο

ωροσκόπιο Κριός

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα! Σήμερα που το ένστικτό σας θα διέπεται από διαύγεια, θα δείτε ότι η συμπεριφορά του έτερου ήμισύ σας θα πάψει να είναι μυστήριο.

Όταν θα έχετε όλες τις απαντήσεις που θέλετε, πολλά κομμάτια θα μπουν στη θέση τους και θα έχετε τη συνολική εικόνα!

zodia-taro-45

ωροσκόπιο Ταύρος

Είναι πολλά τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητάς σας, και δεν καταφέρνετε να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας. Ακόμη και το λίγο όμως, είναι καλύτερο από το τίποτα. Δεν υπάρχει παρεξήγηση όπου υπάρχει αγάπη και κατανόηση.

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μπορεί το ταίρι σας να θεωρεί ότι σας ξέρει καλά, ωστόσο εσείς έχετε πάντα και ένα καινούργιο ταλέντο να παρουσιάσετε! Βασιστείτε στη δύναμη που έχετε μέσα σας και θα καταφέρετε να κάνετε έστω και ένα βήμα σε μια δύσκολη πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας προς όφελός σας. Μια ασυνήθιστη λύση που θα προτείνετε, θα λύσει τα χέρια του έτερού σας ήμισυ σε ένα δύσκολο πρόβλημα. Τώρα θα πρέπει να βρει δημιουργικό τρόπο για να ευχαριστήσει εσάς!

ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα καλείστε να σεβαστείτε την άποψη του έτερου ήμισύ σας, ακόμη κι αν διαφέρει από τη δική σας. Να μάθετε να βρίσκετε ισορροπία ακόμη και μέσα από αυτά που διαφωνείτε. Όσο πιο πολύ το καταφέρνετε, τόσο πιο γερός θα γίνεται ο δεσμός σας!

ωροσκόπιο Παρθένος

Νιώθετε εξαιρετικά φιλόδοξοι σήμερα, γι’ αυτό αδημονείτε να εμπλακείτε σε ένα καινούργιο σχέδιό σας. Αν μοιραστείτε αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο θα έχετε βοήθεια αλλά θα ενισχύσετε και το δεσμό με το έτερό σας ήμισυ!

chartomantia-098

ωροσκόπιο Ζυγός

Αφήστε τις δύσκολες συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Δεν έχετε την καλύτερη δυνατή διάθεση σήμερα… Γι’ αυτό είναι συνετό να μην ρισκάρετε να πείτε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Σήμερα εστιάστε σε αυτά που ξέρετε ότι συμφωνείτε με το ταίρι σας!

ωροσκόπιο Σκορπιός

Η μέρα ενδείκνυται για να μελετήσετε κάποιες επιλογές που έχουν προκύψει. Είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, γι’ αυτό θα πρέπει να διαθέσετε χρόνο να τους ζυγίσετε όλους. Θα σας βοηθήσει να ζητήσετε η γνώμη του έτερού σας ήμισυ, που σας γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους!

ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα να φροντίσετε τον εαυτό σας, με την ίδια στοργή και αγάπη που φροντίζετε το ταίρι σας. Κάντε πράγματα μόνο για εσάς και μην ψάχνετε για δικαιολογίες… Το αξίζετε!

zwdia-66

ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα ενδέχεται να δυσκολεύεστε να σηκωθείτε το πρωί, γι’ αυτό θα αργήσετε να βρείτε τον βηματισμό σας. Αλλά αφότου τον βρείτε και μετά, η ενέργειά σας θα φτάσει στο ζενίθ. Έτσι θα έχετε την κατάλληλη διάθεση για συνάντηση με το ταίρι σας μετά τη δουλειά!

ωροσκόπιο Υδροχόος

Νιώθετε τον πειρασμό να βάλετε κάτι ιδιαίτερο στην ατμόσφαιρα… Κάτι που θα δώσει επιπλέον ώθηση στη σχέση με το ταίρι σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι την τροπή που μπορεί να πάρει η πρότασή σας. Μην αναλάβετε κάποια ευθύνη που ουσιαστικά δεν θέλετε!

ωροσκόπιο Ιχθύες

Η θετική σας ενέργεια θα είναι το δώρο σας για το ταίρι σας σήμερα. Είναι φυσικό να το επηρεάζει η καλή σας διάθεση… Ειδικά σήμερα, θα νιώσετε ότι θα βρει τον τρόπο να την αξιοποιήσει ιδιαίτερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra