Ερωτοσκόπιο 05/03 Τρίτη ωροσκόπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

Ερωτοσκόπιο 05/03 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Οι υπεκφυγές δεν βοηθούν τη σχέση με τον/τη σύντροφό σας. Εξηγήστε ξεκάθαρα τις προσδοκίες και τα όρια της σχέσης σας για να αποφύγετε μελλοντικές παρεξηγήσεις. Να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το εκτιμήσει.

Ωροσκοπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Είναι συναρπαστικό να παίρνετε ρίσκα. Ωστόσο, για σήμερα, μείνετε σε αυτά που ξέρετε σε ό,τι αφορά τον/την αγαπημένο/η σας. Θα υπάρξουν πολλές άλλες ευκαιρίες να φανείτε τολμηροί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα το ταλέντο σας να κάνετε τους άλλους να γελούν σας φαίνεται χρήσιμο. Ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσετε το χιούμορ σας για να φτιάξετε τη διάθεση του/της συντρόφου σας. Φτιάξτε τους το κέφι λέγοντας μια αστεία ιστορία. Το χαμόγελο σας είναι μεταδοτικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Επωφεληθείτε της ευκαιρίας για να βρείτε τι είναι αυτό που σας ενθουσιάζει στο να είστε μέρος ενός ζευγαριού. Η διαίσθησή σας είναι μεταδοτική, αφού ο/η αγαπημένος/η σας ενθαρρύνεται να κάνει ό,τι μπορεί για να ευδοκιμήσει η σχέση σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα μεγαλόψυχοι. Αποκαλύψτε τον καλοπροαίρετο χαρακτήρα σας στον/στην αγαπημένο/η σας, ώστε να αποφασίσετε μαζί για το ποιος μπορεί να επωφεληθεί από τις φιλανθρωπικές σας ιδέες.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Προς τι η βιασύνη; Η αγάπη κινείται με τους δικούς της ρυθμούς, οπότε σταματήστε να προσπαθείτε να επιταχύνετε τη διασκέδαση. Κρατηθείτε απασχολημένοι με τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, και ο έρωτας θα μπορέσει να σας βρει νωρίτερα από ό, τι περιμένετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα είστε περισσότερο συντονισμένοι με τον/την αγαπημένο/η σας, οπότε αφιερώστε χρόνο ώστε να εξερευνήσετε περισσότερο το παρελθόν τους. Ρωτήστε τους για θέματα για τα οποία αισθάνεστε περίεργοι. Ωστόσο, μην υποβάλλετε ερωτήσεις για τις οποίες θα προτιμούσατε να μην ακούσετε τις απαντήσεις!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μόνο εσείς ξέρετε τι λειτουργεί και τι όχι για τη σχέση σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας όταν αρχίζετε να υποψιάζεστε διάφορα. Κρατήστε τον/τη σύντροφό σας ενήμερο/η για να αποφύγετε παρεξηγήσεις που μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κρατήστε τον ανταγωνισμό έξω από τη σχέση σας. Εάν δεν συμπαθείτε κάποιον από τους φίλους του/της αγαπημένου/ης σας και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, μην πιέζετε τον/τη σύντροφό σας να διαλέξει πλευρά. Φανείτε μεγαλόψυχοι.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το κάρμα δουλεύει για λογαριασμό σας αρκεί οι πράξεις σας να γίνονται χωρίς να έχετε προσδοκίες για ανταμοιβές. Το να βοηθάτε τον/την αγαπημένο/η σας χωρίς ανταλλάγματα θα κάνει τη διαφορά στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να καυχιέστε διαρκώς στους φίλους σας για τα επιτεύγματα του/της αγαπημένου/ης σας είναι ένα σημάδι ότι εμπλέκεστε υπερβολικά στη ζωή του/της συντρόφου σας. Να είστε υπερήφανοι για αυτούς, αλλά δεν χρειάζεται να τους διαφημίζετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μη γίνεστε φλύαροι. Ο/Η σύντροφός σας σας εμπιστεύεται αρκετά για να κρατήσετε μυστικά. Το να ξερνάτε τα πάντα στους φίλους σας μόνο κακό θα σας κάνει μακροπρόθεσμα. Η ασυλόγιστη φλυαρία μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia