Ερωτοσκόπιο 05/05 Κυριακή ωροσκόπιο

sex-orgasmoi

Ερωτοσκόπιο 05/05 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αφήστε τη θετική σας ενέργεια να παρασύρει τον/την αγαπημένο/η σας. Όταν έχετε καλή διάθεση, δεν μπορούν παρά να επηρεαστούν από αυτό. Μπορεί σήμερα να αισθάνονται μελαγχολία οπότε τους χρειάζεται λίγη επιπλέον υποστήριξη.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Αισθάνεστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι σήμερα και ανυπομονείτε να καταπιαστείτε με νέα εγχειρήματα. Συμπεριλάβετε και τον/τη σύντροφό σας σε αυτά και θα καταφέρετε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας για μια άλλη φορά. Δεν είστε στα καλύτερα σας σήμερα και υπάρχει κίνδυνος να πείτε κάτι που δεν πρέπει. Σήμερα καταπιαστείτε με πράγματα, στα οποία ξέρετε ότι θα συμφωνήσετε.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Καθώς η κατάσταση ξεκαθαρίζει σήμερα, η συμπεριφορά του/της αγαπημένου/ης σας δεν θα σας φαίνεται πλέον τόσο μυστηριώδης. Όταν θα έχετε τις απαντήσεις που αναζητάτε, όλα τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη θέση τους.

Ωροσκοπιο Λέων

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Έχετε πολλούς παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε, οπότε δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να τους ζυγίσετε όλους. Εκφράστε τις ιδέες σας στον/στη σύντροφό σας και ζητήστε την ειλικρινή τους γνώμη.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Σήμερα σεβαστείτε τις απόψεις του/της αγαπημένου/ης σας, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από τις δικές σας. Το να μάθετε να τα πηγαίνετε καλά ακόμη και όταν διαφωνείτε θα έχει μακροχρόνια οφέλη για τη σχέση σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας, και θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρείτε χρόνο ο ένας για τον άλλον, έστω και για λίγο. Λογικά σε λίγες μέρες θα ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας ξέρει τι αξίζετε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να βγάλετε τα κρυμμένα σας ταλέντα στην επιφάνεια. Βασιστείτε στη δύναμη που κρύβεται μέσα σας για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της σημερινής μέρας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα το πρωί μπορεί να χρειαστείτε ένα επιπλέον φλιτζάνι καφέ για να αρχίσετε τη μέρα σας, αλλά μόλις ξεκινήσετε τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις δουλειές που έχετε αφήσει στη μέση και στη συνέχεια χαλαρώστε μαζί για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας προς όφελός σας. Μια ασυνήθιστη λύση που θα σκεφτείτε θα βοηθήσει τον/τη σύντροφό σας να επιλύσει ένα πρόβλημα που τον/την απασχολεί. Ενθαρρύνετε τους να γίνουν δημιουργικοί για το πώς θα σας πουν ευχαριστώ.

tarw-zwdia

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Τις επόμενες μέρες προσέξτε τα οικονομικά σας και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Για καλό και για κακό προγραμματίστε μερικά ραντεβού χαμηλού προϋπολογισμού με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δώστε στον εαυτό σας την ίδια αγάπη που δίνετε και στον/στην αγαπημένο/η σας. Σήμερα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι πραγματικά υπέροχο μόνο για σας. Δεν χρειάζεται να το δικαιολογείτε στον εαυτό σας – το αξίζετε!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia