Ερωτοσκόπιο 05/08 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

Ερωτοσκόπιο 05/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Πάρτε παράδειγμα από τα σόου στην τηλεόραση και φτιάξτε το σπίτι σας με παλιά και ανακυκλωμένα αντικείμενα και πράγματα που έχετε βρει. Μόλις εσείς και ο/η αγαπημένος σας βρείτε τρόπους να ζείτε οικολογικά, θα ελαφρύνετε τη συνείδησή σας (και θα μειώσετε το κόστος διαβίωσης).

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το να το παίζετε δύσκολοι είναι παλιό κόλπο αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικό – ακόμη και αν είστε σε μια σχέση. Το πιο σαγηνευτικό πράγμα πάνω σας είναι ότι ξέρετε πόσο διασκεδαστικά μπορούν να είναι τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να εξετάζετε την ικανότητα σας να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, αν ο/η αγαπημένος/η σας περιμένει από εσάς κάτι που δεν είστε έτοιμοι να δώσετε, θα είστε σε θέση να το συζητήσετε μαζί του/της με ειλικρίνεια και χωρίς να κρατήσετε κακία ο ένας στον άλλον.

Ζώδια Καρκίνος

Λοιπόν, κάποιος από εσάς ή και οι δυο σας κάνατε λάθη. Θα το κρατήσετε μανιάτικο; Θα ήταν πολύ πιο εύκολο για εσάς – και για την συναισθηματική σας κατάσταση – αν απλά δεν ασχοληθείτε άλλο με αυτό το θέμα. Και κάτι επιπλέον: θα πρέπει να προχωρήσετε.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Μήπως έχουν αρχίσει να κάνουν πάλι την εμφάνισή τους παλιά μοτίβα στην νέα αρχή της σχέσης σας και μάλιστα με τον πιο ενοχλητικό τρόπο; Δείτε το σαν μια ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τα σχέδια σας. Αυτά τα θέματα δεν θα πρέπει να καταλήξουν όπως στο παρελθόν.

Ερωτοσκόπιο 05/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Πρόκειται να αλλάξει κάτι στη σχέση σας. Μπορεί να αφορά το σπίτι, τη ρουτίνα ή την κοινωνική σας ζωή. Θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να κάνουν μερικές αλλαγές.

Ζώδια Ζυγός

Μερικές νευρώσεις κάνουν τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τις κουμαντάρετε – με άλλα λόγια, αφήστε τα δράματα. Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση ορισμένων θεμάτων της σχέσης σας, εσείς οι δύο θα πρέπει απλά να προχωρήσετε και να κάνετε αυτό που πρέπει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να υποστηρίξετε την επόμενη κίνηση του/της συντρόφου σας και παράλληλα να είστε ειλικρινείς μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να διαφωνείτε με τις πράξεις τους αλλά εξακολουθείτε να θέλετε το καλό τους. Και αν υπάρχει κάποιος, που μπορεί να συνδυάσει και τα δύο, αυτός είστε εσείς.

Ζώδια Τοξότης

Μερικές φορές η αγάπη είναι μετρήσιμη. Και άλλες, όχι. Με άλλα λόγια: κάτι μπορεί να είναι πολύ μικρό αλλά και πολύ μεγάλο παράλληλα. Μπερδεμένο ναι. Αλλά αυτό είναι και το ωραίο σε μια σχέση.

Ζώδια Αιγόκερως

Άλλα λέει η καρδιά και άλλα το μυαλό σας. Κάπου στη μέση θα πρέπει να επιλέξετε είτε το ένα είτε το άλλο. Συζητήστε αυτήν τη κατάσταση με τον/την αγαπημένο/η σας. Ποια είναι η γνώμη τους περί τούτου;

zodia-098

Ερωτοσκόπιο 05/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Το να ψειρίζετε τα πράγματα δεν είναι ότι καλύτερο ούτε για εσάς ούτε για τον/τη σύντροφό σας. Μάλιστα, αν συνεχίσετε να επιμένετε, μπορεί και να αναπτύξετε το συναισθηματικό αντίστοιχο του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα. Οπότε γιατί δεν τα παρατάτε πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα;

Ζώδια Ιχθύες

Όλες αυτές οι ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό, σας φαίνονται σαν ένα ήρεμο ρυάκι ενώ στον/στη σύντροφό σας σαν πλημμύρα. Ίσως θα βοηθούσε και τους δυο σας αν κρατούσατε μερικές από αυτές γραμμένες κάπου γα να τις ξαναδείτε λίγο αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia