ερωτοσκόπιο 05/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtas-kanones-stereotypa

ερωτοσκόπιο 05/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Το να κάνετε παραχωρήσεις είναι φυσιολογικό σε ό,τι αφορά τη δυναμική της κάθε σχέσης, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι επιτυγχάνετε μια ισορροπία. Δε θέλετε να δώσετε υπερβολικά πολλά ούτε να φανείτε υπερβολικά πεισματάρηδες.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Και φυσικά το κάνατε αφού είπατε ότι θα το κάνετε, οπότε γιατί ο/η αγαπημένος/η σας το κάνει θέμα; Δώστε σημασία εκεί που πρέπει – πραγματικά τα καταφέρατε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Ζώδια Δίδυμοι

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μια διαφορετική οπτική. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε πώς μπορείτε να μετατρέψετε το τίποτα σε χρυσάφι. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να μοιραστεί τις σκέψεις του/της μαζί σας – κάτι που μπορεί να πει μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να σκεφτείτε κάτι σημαντικό.

Ζώδια Καρκίνος

Τώρα είστε σε μια φάση «ό,τι βλέπετε παίρνετε». Οπότε όποιος/α θέλει τα πράγματα πασπαλισμένα με ζάχαρη καλά θα κάνει να προσέχει! Εκτός και αν πρόκειται για τον/τη σύντροφό σας φυσικά. Πάντα έχετε φυλαγμένη λίγη γλύκα για αυτούς.

ερωτοσκόπιο 05/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Είναι ωραίο να βλέπετε ότι οι προσπάθειες σας αποδίδουν. Μάθατε και οι δύο τόσα πολλά στην πορεία, που ακόμη και αν τα αποτελέσματα ήταν λιγότερο από ιδανικά θεωρείστε τυχεροί που καταφέρατε να φτάσετε μέχρι το τέλος.

Ζώδια Παρθένος

Τώρα τελευταία δουλεύετε τόσο πολύ που σχεδόν δε βλέπετε τον/την αγαπημένο/η σας. Ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Μόλις η δουλειά σας τελειώνει, μην περνάτε τον πολύτιμο χρόνο σας στο γραφείο. Βγείτε έξω και διασκεδάστε.

Ζώδια Ζυγός

Όσο πιο προσγειωμένοι είστε, τόσο πιο πιθανό είναι να μπορέσετε να κάνετε τη σχέση σας να ριζώσει. Όταν όλες οι λεπτομέρειες υλικής φύσεως είναι τακτοποιημένες και φροντίζονται τακτικά, εσείς οι δύο είστε ελεύθεροι να εξερευνείτε και άλλους τομείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να στραβομουτσουνιάζετε και να στυλώνετε τα πόδια αλλά ειλικρινά αυτό είναι μόνο χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Μόνο αν αντιμετωπίσετε τα γεγονότα κατά πρόσωπο θα πάτε εκεί που πρέπει. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να φοβάστε είναι ο ίδιος ο φόβος.

Ζώδια Τοξότης

Μήπως μια σύντομη κρίση πείσματος σας άφησε με μια πικρή γεύση στο στόμα ή με κάποιο καθήκον που τώρα αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ολοκληρώσετε; Αν παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι κάνατε ένα λάθος, όλα θα συγχωρεθούν.

Ζώδια Αιγόκερως

Σκεφτήκατε να επεκτείνετε τον ορισμό σας για το τι είναι επιθυμητό σε μια σχέση; Αν το κάνετε, θα δείτε ότι ταυτόχρονα θα αυξηθούν και οι πιθανότητες στη σχέση σας. Ελάτε – αξίζει μια προσπάθεια.

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 05/09 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε την αναμονή είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό που πρέπει να αναλογιστείτε από τον υποτιθέμενο προορισμό. Αντίθετα με την τηλεόραση, η ζωή έχει ελάχιστες υπηρεσίες κατά παραγγελία, οπότε χαλαρώστε και βρείτε τρόπο να την απολαύσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Είναι εύκολο να προσκολληθείτε σε κάποιο παλιό ζήτημα της σχέσης σας τώρα. Ο/Η αγαπημένος/η σας θαυμάζει αυτή την καινούργια αίσθηση δύναμης και το λέει. Επίκειται λύση σε αυτή την πρόκληση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66