Ερωτοσκόπιο 05/12 Τετάρτη ωροσκόπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

Ερωτοσκόπιο 05/12 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Μήπως συνεχώς βρίσκετε δικαιολογίες γιατί δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας; Ο/Η σύντροφός σας αναρωτιέται τι συμβαίνει, το ίδιο και εσείς.

Ένας φίλος παίζει σημαντικό ρόλο και ρίχνει φως στο μυστήριο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ξέρετε το ρητό που λέει «προσποιηθείτε μέχρι να το καταφέρετε»; Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας, ιδιαίτερα αν έχετε μια κοινωνική υποχρέωση για την οποία κανένας από τους δυο σας δεν ανυπομονεί. Το σίγουρο είναι στο τέλος θα διασκεδάσετε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάντε μερικές σκανταλιές με τον/την αγαπημένο/η σας. Αναζητήστε όμορφα μέρη και ανθρώπους που θα αναζωογονήσουν την κοινωνική σας ζωή (και άλλους τομείς). Θα ανανεωθείτε σαν ζευγάρι.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το συναισθηματικό σας βάθος και η καλλιέργειά σας είναι αυτά που προσέλκυσαν τον/τη σύντροφό σας αρχικά (αυτά και το πόσο χαριτωμένοι είστε). Πότε-πότε όμως δε βλάπτει λίγο χαλαρωτικό, διασκεδαστικό φλερτ.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Tον τελευταίο καιρό, φαίνεται λες και ο έρωτας μπορεί να είναι κάτι απίστευτα απλό ή απίστευτα περίπλοκο – ή ίσως λίγο και από τα δύο. Μάθετε να διακωμωδείτε τις καταστάσεις και σύντομα θα δείτε ότι θα καταλήξουν υπέρ σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Έχετε κάνει τους υπολογισμούς και τα σχέδια σας. Τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσετε. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε. Και να θυμάστε, ότι μετράνε οι απόψεις και των δυο σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ένας εξειδικευμένος ζογκλέρ, όπως εσείς, καταφέρνει να τα κρατάει όλα σε ισορροπία στη δουλειά και στην προσωπική του ζωή, αλλά κάποιος άλλος (ο/η αγαπημένος/η σας για παράδειγμα) μαθαίνει καλύτερα αν ακολουθήσει το παράδειγμα κάποιου. Δώστε τους τα φώτα σας – πάντα με διακριτικότητα.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αυτό που χρειάζεστε είναι μια πινελιά αισιοδοξίας, ειδικά αν κάποιος από εσάς βρίσκεται σε κακή διάθεση. Με λίγα αστεία και μια όμορφη χειρονομία (ένα μπουκέτο λουλούδια ίσως;), μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς αυτή την κατάσταση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά σε μια σχέση, από τον τρόπο που φιλάτε ο ένας τον άλλον το πρωί πριν φύγετε για δουλειά μέχρι το τι κάνετε πριν πέσετε για ύπνο. Δώστε προσοχή και να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μια μικρή έκρηξη εγωισμού κάνει λίγο άβολη την κατάσταση στο σπίτι. Κάποιος από τους δυο σας θα πρέπει να υποχωρήσει, διαφορετικά η κατάσταση θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Ποιος θα είναι αυτός;

xartomanteia

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος σε σχέση με το επόμενο βήμα στη σχέση σας; Ή μήπως ο ένας από εσάς σκέφτεται πώς θα διασκεδάσει ενώ ο άλλος σκέφτεται για το μέλλον; Ήρθε η ώρα να το ξεκαθαρίσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν είναι όλοι οι φίλοι του/της συντρόφου σας της αρεσκείας σας, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας φίλους. Το να προσπαθείτε να πιέσετε καταστάσεις δεν θα βοηθήσει. Φερθείτε με διπλωματικό τρόπο και με κατανόηση και θα μπορέσετε να το επιλύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66