Ερωτοσκόπιο 06/02 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

Ερωτοσκόπιο 06/02 Τετάρτη ωροσκόπιο

ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα καλείστε να αλλάξετε ταχύτητες, για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και στο ταίρι σας. Μπείτε σε ρυθμούς διασκέδασης, γιατί έχετε καιρό να κάνετε κάτι μαζί.

Θυμηθείτε πόσο σημαντικό είναι αυτό, ακόμα κι αν σημαίνει να δείτε μια ταινία αγκαλιά στον καναπέ!

zodia-taro-45

ωροσκόπιο Ταύρος

Πόσος χώρος υπάρχει στη σχέση σας για να κάνετε ελιγμούς; Η απάντηση είναι ότι έχετε πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε… Ειδικά αν κάνετε μια παύση για να δείτε τα πράγματα από την σκοπιά του έτερου ήμισύ σας. Είναι καιρός να αποκτήσετε λίγο πιο ανέμελη οπτική για την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αυτό που χρειάζεστε εσείς και το ταίρι σας σήμερα, είναι να λειτουργήσετε εντελώς αυθόρμητα. Μην διστάσετε να το κάνετε και για φιλοσοφικές συζητήσεις ή εσωτερικούς σας προβληματισμούς. Θα δείτε ότι τα «αδιάφορα» θέματα ερεθίζουν πολύ τη φαντασία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκόπιο Καρκίνος

Είναι απόλυτα κατανοητό να τρέφετε ανάμεικτα συναισθήματα για μια επιτυχία σας, όσο και να την λαχταράτε. Είναι απόλυτα αποδεκτό επίσης να είστε μπερδεμένοι για τον τρόπο χειρισμού της. Συζητήστε το με το ταίρι σας, που σας ξέρει καλύτερα από τον καθένα και έχει κάθε διάθεση να σας στηρίξει!

ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αφιερώστε χρόνο να συλλογιστείτε λίγο τη σχέση σας, μαζί με το ταίρι σας. Σκεφτείτε ποιες καταστάσεις ή υποχρεώσεις αποτελούν πρόκληση για εσάς. Όταν έχετε καθαρή οπτική για τη θέση και τους χειρισμούς σας, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Έτσι οι αντιδράσεις σας θα είναι πάντα πιο αποτελεσματικές!

ωροσκόπιο Παρθένος

Πολλές φορές αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνατε τόσο καλά, ώστε να έχετε στη ζωή σας αυτό το κελεπούρι! Να έχετε υπόψιν σας ότι το ταίρι σας θεωρεί πως εκείνο είναι το τυχερό σε αυτή τη σχέση… Μην αμελείτε να επιβραβεύετε ο ένας τον άλλον για την κοινή σας πορεία!

chartomantia-098

ωροσκόπιο Ζυγός

Μια αλλαγή συνηθειών θα σας φανεί ως καλή ιδέα σήμερα, κάτι που θα υποστηρίζει και το ταίρι σας. Δεν θα χρειαστεί καν να το συζητήσετε πολύ, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει ο ένας από τους δυο σας το πρώτο βήμα!

ωροσκόπιο Σκορπιός

Όσο ευαίσθητες ψυχές κι αν είστε, τα άστρα σας ζητούν να βγάλετε στην επιφάνεια τα πιο μύχια συναισθήματά σας: Πρέπει να μπορεί να τα βλέπει και το ταίρι σας! Θα δείτε ότι όσο πιο πολλά στοιχεία «ταμπού» αποκαλύπτετε, τόσο ελαφρύτεροι θα νιώθετε!

ωροσκόπιο Τοξότης

Αν δεν σας ενθουσιάζει κάτι που σας προτείνει το ταίρι σας, γιατί θεωρείτε απαραίτητο να πείτε το αντίθετο; Πρέπει να είστε ειλικρινείς και αληθινοί στις θέσεις σας. Αλλιώς δεν αποκλείεται να βρεθείτε αργότερα στη δυσάρεστη θέση να ξεστομίσετε κάτι που θα πληγώσει.

zwdia-66

ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δημιουργική έμπνευση μπορείτε να αντλήσετε από παντού, αρκεί να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας. Κάντε μια μεγάλη βόλτα με το ταίρι σας, για να γυρίσετε στο σπίτι και να δημιουργήσετε τα δικά σας αριστουργήματα!

ωροσκόπιο Υδροχόος

Παράξενα και υπέροχα πράγματα συμβαίνουν παντού γύρω σας! Η ενέργεια ανάμεσα σ’ εσάς και το ταίρι σας είναι πιο θετική από ποτέ. Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας με ανησυχία για όσα προκύπτουν: Απλώς απολαύστε τα γεγονότα όπως έρχονται!

ωροσκόπιο Ιχθύες

Όταν κάτι απρόβλεπτο έρχεται στο δρόμο σας, να το εκλαμβάνετε ως ένα δωράκι του σύμπαντος προς εσάς! Φυσικά η λογική σας θα θέλει να επεξεργαστεί κάποιες πληροφορίες… Όμως να ξέρετε ότι θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία για εσάς και το ταίρι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia