Ερωτοσκόπιο 06/04 Σάββατο ωροσκόπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

Ερωτοσκόπιο 06/04 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Θέλετε να φαίνεστε δυνατοί και συνήθως δεν δείχνετε τα συναισθήματα σας προς τα έξω αλλά να θυμάστε ότι είναι θεμιτό να εκφράζετε τα αληθινά σας συναισθήματα στον/στη σύντροφό σας. Ανοιχτείτε και αφήστε τους να σας βοηθήσουν. Θα χαρούν που το κάνατε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Για να τα πάτε καλά με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα θα πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Αν δεν ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας θα μπλεχτείτε σε έναν ατέρμονο κύκλο καβγάδων για το ποιος θα επικρατήσει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν οι συνηθισμένες τακτικές που ακολουθείτε δεν είναι πια χρήσιμες, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι καινούργιο. Αν διαρκώς αναζωογονείτε τη σχέση σας θα έχετε πάντα κάτι καινούργιο για να περιμένετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τα σχέδια που κάνατε μπορεί να μην εξελιχθούν ακριβώς όπως τα φανταστήκατε αλλά αν φανείτε ευέλικτοι θα τα κάνετε να λειτουργήσουν. Από τη στιγμή που εσείς οι δύο είστε μαζί, θα περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα μην παραμένετε προσκολλημένοι στους συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Το να είστε ευπροσάρμοστοι θα σας κάνει πρόθυμους να δοκιμάσετε νέα πράγματα, κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στα μάτια του/της συντρόφου σας. Δείξτε ενθουσιασμό για τις ιδέες τους!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας παρουσιάσει κάποια ιδέα που θα σας φανεί κάπως ανορθόδοξη, αλλά φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Φανείτε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τα πάντα έστω για μια φορά και πού ξέρετε; Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κάποιο πρόβλημα που σας απασχολούσε σήμερα θα επιλυθεί όταν εσείς και ο/η σύντροφός σας το δείτε με άλλο μάτι. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε μια νέα προοπτική είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας σάς παρουσιάσει μια νέα ιδέα, μη βιαστείτε να την απορρίψετε. Ακόμη και αν δεν σας φαίνεται καλή αρχικά, μπορεί να αλλάξετε γνώμη και να σας αρέσει. Δώστε τους μια ευκαιρία.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα φανείτε πρόθυμοι να δεχτείτε καινούργιες ιδέες. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας πει κάτι που θα σας φανεί παράξενο αρχικά αλλά καλό θα ήταν να το σκεφτείτε για λίγο. Δεν θα σας πάρει πολλή ώρα να συμφωνήσετε μαζί τους.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε αλλαγές τις επόμενες μέρες, οπότε μείνετε σε αυτά που ξέρετε. Έχετε φτιάξει μια φανταστική ζωή με τον/τη σύντροφό σας, οπότε μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι με όσα έχετε τώρα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο/Η αγαπημένος/η σας σάς φαίνεται περισσότερο ελκυστικός/ή σήμερα. Έχουν κάνει κάτι διαφορετικό ή απλά έχετε δαγκώσει τη λαμαρίνα; Όπως και να έχει πείτε τους ότι αυτό που κάνουν έχει αποτέλεσμα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μοιραστείτε τα όνειρά σας για το μέλλον με τον/τη σύντροφό σας. Ακόμη και αν μια ιδέα σας φαίνεται τρελή, μη διστάσετε να τους την πείτε. Μπορεί να σκέφτονται το ίδιο και να συνεργαστείτε για να την κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA