Ερωτοσκόπιο 06/05 Δευτέρα ωροσκόπιο

se-flertarei-telika

Ερωτοσκόπιο 06/05 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αισθάνεστεότι έχετε κολλήσει στη ρουτίνα; Εξερευνήστε νέες δυνατότητες με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα.

Μιλήστε μαζί τους για το τι θα θέλατε να προσπαθήσετε νακάνετε και για να τους ενθαρρύνετε να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μείνετε κοντά στον/στην αγαπημένο /η σας σήμερα, μη μένετε μόνοι. τώρα δεν είναι η ώρα να πάτε σόλο. Θα νιώθετε ανοιχτοί και πρόθυμοι να μιλήσετε για τα πάντα , οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να κάνετεμια εκ βαθέων συζήτηση;

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Να είστε σαφείς σχετικά με τις ανάγκες σας σήμερα. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας και δεν μπορεί να μαντέψει τι θέλετε. Αν τους πείτε τι θα σας κάνει ευτυχισμένους, θα το κάνουν να συμβεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μη βιαστείτενα ξεστομίσετετις σκέψεις σας στον/στηναγαπημένο /η σας σήμερα μην τυχόν και πείτε κάτι που δεν εννοείτε. Εάν μιλήσετε χωρίς νασκεφτείτε προετοιμαστείτε να δώσετε εξηγήσεις.

Ωροσκόπιο Λέων

Μερικές φορές πρέπει να παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις που δεν είναιτου γούστου σας. Αλλά μην ανησυχείτε. Με τον/την αγαπημένο/η σας στο πλευρό σας θα περάσετε καλά ακόμα και στο πιο βαρετό πάρτι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Έχετε την ενέργεια νααντιμετωπίσετε τα πάντα σήμερα καιέχετε και αρκετή ενέργεια για να κάνετε κάτι ρομαντικό με τον /την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να τελειώσετε με όλα τα βαρετά πράγματα νωρίς, έτσι ώστε να περάσετε κατευθείαν στη διασκέδαση!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ετοιμαστείτε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Η αγάπη που αισθάνεστε για τον/την αγαπημένο/η σας θα συνεχίσει να αυξάνεται και να γίνεται ισχυρότερη. Το τι θα ακολουθήσει εξαρτάται από εσάς!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Προσπαθήστε να αποφύγετε τη σύγκρουση στις σχέσεις σας σήμερα, ακόμα κι αν σημαίνει ότι θα υποχωρήσετε ακόμα και όταν νομίζετε ότι έχετε δίκιο. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό του/της σήμερα, γι ‘αυτό δείξτε επιείκεια.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα αναλάβετε την ευθύνη των λόγων σας και των ενεργειών σας. Αν πείτε κάτι που θα πληγώσει τον/την αγαπημένο/η σας, μην περιμένετε πολύ για να ζητήσετε συγγνώμη. Θα το ξεπεράσουν αν ξέρουν ότι είστε ειλικρινείς.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Γιατί να το αναβάλλετε για αργότερα όταν μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη σας τώρα; Δεν χρειάζεται δικαιολογία για να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο ενδιαφέρεστε για αυτούς. Πείτε το τους σήμερα και παρακολουθήστε τις αντιδράσεις τους.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Δώστε προσοχή στα μοτίβα συμπεριφοράς στη σχέση σας. Εάν συνεχίζετε να κάνετε το ίδιο πράγμα που δεν λειτουργεί καλά για σας, ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί συνεχίζετε να το κάνετε και στη συνέχεια πάρτε τα μέτρα σας για να το αλλάξετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τίποτα δεν φαίνεται ξεκάθαρο σήμερα και μπορεί να βρεθείτε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας νιώθει το ίδιο χαμένος/η. Προσπαθήστε να το ξεχάσετε κάνοντας κάτι χαλαρό και διασκεδαστικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw