Ερωτοσκόπιο 06/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

Ερωτοσκόπιο 06/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είστε γεμάτοι στόχους σήμερα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διάθεση, διαγράφοντας πράγματα από τη λίστα με αυτά που πρέπει να κάνετε. Απλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντληθείτε πριν τελειώσετε. Ζητήστε και από τον/την αγαπημένο/η σας να συμμετέχει.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Εσείς οι δύο προσφάτως ξεπεράσατε ένα σοβαρό εμπόδιο. Και τώρα η σχέση σας εξελίσσεται πολύ καλά. Δελεάζεστε να καθησυχαστείτε αλλά αντ’ αυτού καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυναμική για να θέσετε τις βάσεις για το μέλλον.

Ζώδια Δίδυμοι

Το πάθος σας είναι στα ύψη. Παρόλο που αρχίζετε να συνηθίζετε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σας, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι όλη αυτή η ένταση είναι μια ευχάριστη αλλαγή.

Ζώδια Καρκίνος

Μόνο και μόνο επειδή εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να κάνετε κάτι δε σημαίνει ότι θα πρέπει και να το κάνετε. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά προσεκτικά πριν αποφασίσετε για το ποια κατεύθυνση θα πάρετε. Σκεφτείτε το καλά.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είναι μια καλή στιγμή για να ξεμπερδέψετε με τυχόν προβλήματα και βάρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στη σχέση σας. Αναγνωρίστε αυτά που μαζεύονται εδώ και πολύ καιρό. Ένας συνδυασμός πνευματικής και φυσικής προσπάθειας θα σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε.

Ερωτοσκόπιο 06/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Μήπως τώρα τελευταία ασχολείστε περισσότερο με το να επισημαίνετε τα λάθη που κάνετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας που ξεχνάτε αυτά που σας έφεραν κοντά αρχικά; Υπήρχαν (και είναι) καλοί, πειστικοί λόγοι. Προσπαθήστε να τα θυμηθείτε.

Ζώδια Ζυγός

Το να προκαλείτε φασαρία είναι μια καλή εξάσκηση, ιδιαίτερα εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας καταλήγετε να βλέπετε την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Μια λογική νότα ενθουσιασμού είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται μια σχέση πότε-πότε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Η αστρική ενέργεια που έρχεται στο δρόμο σας αυξάνει τα επίπεδα οικειότητας μεταξύ σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε παλιές συνήθειες και μοτίβα που μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε για να τα αλλάξετε.

Ζώδια Τοξότης

Είστε σκεπτόμενοι άνθρωποι και ολίγον φλύαροι. Μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι το στόμα σας αρχίζει να μιλάει πριν καν σκεφτείτε αυτά που λέτε. Αν πείτε πράγματα που δεν θα έπρεπε στον/στην αγαπημένο/η σας, απολογηθείτε. Θα καταλάβουν.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να είστε σε μία σχέση, μπορεί δικαίως να σας τρώει αρκετό από τον χρόνο σας και να παραμελήσετε άλλους τομείς της ζωής σας. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε χρόνο για να έχετε επαφές με τους φίλους και την οικογένεια σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 06/08 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Θέλετε να εισβάλλετε στο δωμάτιο με όλη σας την ορμή αλλά καλό θα ήταν να κάνετε λίγη υπομονή. Όταν ακούσετε αυτά που έχει να σας πει ο/η αγαπημένος/η σας, μπορεί να ανακαλύψετε ότι δε χρειάζεται ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βαρύ πυροβολικό.

Ζώδια Ιχθύες

Κατεργάρηδες – ξέρετε ότι πρέπει να ζωντανεύετε λίγο τη σχέση σας πότε-πότε και μετά να την αφήσετε να εξελιχθεί. Τι είδους ζωντάνια; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το πώς βλέπετε την κατάσταση εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66