Ερωτοσκόπιο 06/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο 06/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μήπως ο/η σύντροφός σας επιμένει ότι αυτό που είπε ήταν φιλοφρόνηση ενώ σε εσάς φάνηκε σαν εντελώς το αντίθετο; Με το να αγνοείτε την κατάσταση δεν θα την κάνετε να εξαφανιστεί ούτε θα κάνετε καλύτερα τα πράγματα. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αξίζετε καλύτερη συμπεριφορά.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το να μετατρέπετε τα λόγια σας σε έργα βοηθάει τη σχέση σας. Και τα πράγματα θα βελτιωθούν περισσότερο αν φροντίσετε ώστε τα λόγια σας να μην είναι αρνητικά ή να μην περιέχουν υποσυνείδητα αυτοεκπληρούμενες προφητείες. Να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη χαλάρωση και την ξεκούραση σας. Παρόλο που συνήθως είστε η επιτομή της ενέργειας χρειάζεστε χώρο και χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Διαλέξτε ένα ήσυχο μέρος ή πηγαίνετε στη θάλασσα.

Ζώδια Καρκίνος

Ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να εννοεί κυριολεκτικά μια μεταφορική δήλωση ή μια αυθόρμητη παρατήρηση μπορεί να έχει περισσότερη αλήθεια από ό,τι νομίζετε. Όσο περισσότερο διαβάζετε τις προθέσεις πίσω από τις λέξεις, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η κατανόησή σας.

Ερωτοσκόπιο 06/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-taro-astra

Ζώδια Λέων

Έχετε μια εντελώς καινούργια στάση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Τώρα ξέρετε ότι εξαρτάται από εσάς να κάνετε τις συνθήκες να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ζώδια Παρθένος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε ευκαιρίες για μερικές όμορφες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Απολαύστε κάθε συνάντηση στο έπακρο. Όχι μόνο συνδέονται με το παρελθόν σας αλλά σας δίνουν και φευγαλέες ματιές από το μέλλον.

Ζώδια Ζυγός

Είστε κομμάτι μιας μονάδας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν είστε σε μία σχέση θα πρέπει να το αφήσετε να καθορίσει όλη σας τη ζωή. Θυμάστε τους φίλους σας; Τη δουλειά σας; Την οικογένεια σας; Όλα αυτά είναι κομμάτια αυτού που είστε και ούτε καν όλα αυτά μαζί δεν συμπληρώνουν όλη την εικόνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Είμαι κομμάτι του χαρακτήρα σας να λαχταράτε δραματικές ανατροπές ιδιαίτερα στη σχέση σας, αλλά είναι καλύτερα τώρα να πάρετε τα πράγματα αργά και σταθερά. Οι σταδιακά αυξανόμενες αλλαγές έχουν περισσότερες πιθανότητες να λειτουργήσουν.

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να προσπαθείτε να προβλέψετε τι θα κάνει στη συνέχεια ο/η αγαπημένος/η σας αλλά τελικά γίνεται εξαντλητικό. Τους ξέρετε καλά αλλά καλό θα ήταν να τους αφήσετε λίγο χώρο για να σας εκπλήξουν περιστασιακά.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε το κατεστημένο. Έξαλλου, η καθιερωμένη σειρά δείπνο και ταινία στον καναπέ είναι ευχάριστη αλλά ας το παραδεχτούμε – όχι ιδιαίτερα συναρπαστική. Πηγαίνετε σε ένα μουσείο. Διαβάστε ένα βιβλίο. Μήπως να κάνατε αυτά τα μαθήματα κατάδυσης;

zodia-zvdia-75

Ερωτοσκόπιο 06/09 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Εσείς οι δύο έχετε συμβιβαστεί σε μια όμορφη ρουτίνα. Σκεφτείτε το ως μια δοκιμαστική περίοδο: κάποια μέρη του προγράμματος μπορεί να λειτουργήσουν καλά ενώ άλλα μπορεί να χρειάζονται προσαρμογή. Τίποτα δεν είναι δεσμευτικό τώρα.

Ζώδια Ιχθύες

Το να φτιάξετε ένα πρόγραμμα οικιακών εργασιών σας φαίνεται ακραίο. Αλλά αν αυτό είναι που χρειάζεται να κάνετε, κάντε το. Είναι φοβερό το πώς τα βασικά μιας σχέσης και μιας συγκατοίκησης μπορεί να εγκαταλειφθούν. Οι σχέσεις χρειάζονται και συντήρηση για να λειτουργήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia