Ερωτοσκόπιο 07/05 Τρίτη ωροσκόπιο

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο 07/05 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός
Η φιλοδοξία σας θα σας πάει μακριά, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Βάλτε υψηλούς στόχους για αυτό που θέλετε στη σχέση σας και εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να κάνετε τα πάντα να συμβούν.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα μην ενδώσετε στις παρορμήσεις σας για αχρείαστες αγορές. Ο χρόνος που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας είναι πιο πολύτιμος από ο,τιδήποτε μπορεί να αγοραστεί. Επικεντρωθείτε στο να είστε μαζί τώρα.

zodia-taro-45

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για τον/την αγαπημένο/η σας; Δώστε προσοχή στις ενδείξεις που σας δίνουν. Μπορεί να μην σας λένε κάτι απευθείας, αλλά σας δίνουν σημάδια. Συντονίστε τις ενέργειες σας και θα το βρείτε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τη μνήμη σας, για καλό ή για κακό. Αντισταθείτε στον πειρασμό να αναφέρετε ζητήματα από το παρελθόν που πληγώνουν σε έναν καβγά με τον/την αγαπημένο/η σας. Ήρθε η ώρα να τα ξεχάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Επιτρέψτε στον/στην αγαπημένο/η σας να σας διδάξει κάτι καινούργιο, ακόμα κι αν στο παρελθόν είχατε απορρίψει την ιδέα. Θα χαρούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας και ίσως διαπιστώσετε ότι πρόκειται για κάτι πιο ενδιαφέρον από ό, τι νομίζατε.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Είστε το είδος του ανθρώπου που προτιμά να ακούσει την αλήθεια από το να σας χρυσώνουν το χάπι. Ευτυχώς, μπορείτε να υπολογίζετε στον/στη σύντροφό σας για να είναι ειλικρινής μαζί σας. Ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένα κρυφό κίνητρο πίσω από τα λόγια τους.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς στη σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο επωφελές να κάνετε μερικές υποχωρήσεις για να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στη σχέση σας. Αν είστε και οι δυο χαρούμενοι, τι σημασία έχει ποιος έχει δίκιο;

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Όταν έχετε πολλές δουλειές είναι εύκολο να ενδώσετε στον πειρασμό να χάσετε τις προπονήσεις σας στο γυμναστήριο. Τώρα όμως τιςχρειάζεστε περισσότερο από ποτέ. Συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας εάν χρειάζεστε κάποιο επιπλέον κίνητρο και θα είστε και οι δύο στα καλύτερά σας.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Η σχέση σας σάς παρέχει τη σταθερότητα που θέλετε. Κάντε κάτι σήμερα για να δείξετε στον/στη σύντροφό σας πόσο εκτιμάτε το γεγονός ότι είναι πάντα εκεί για εσάς.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας φέρνει μια υπέροχη αίσθηση σταθερότητας στη ζωή σας. Όταν αισθάνεστε ασφαλείς, είστε πιο πιθανό να αναλάβετε όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις. Όταν εσείς οι δύο συνεργάζεστε δεν υπάρχουν όρια σε όσα μπορείτε να κάνετε.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, ο/η σύντροφος σας εξακολουθεί να σας εκπλήσσει. Αντιλαμβάνονται τα σημάδια για πράγματα που δεν καταλαβαίνετε καν ότι εκπέμπετε και στη συνέχεια ανταποκρίνονται με τρόπο που να σας συγκινεί.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Η συμπεριφορά του/της αγαπημένου/ης σας μπορεί να σας φαίνεται κάπως αινιγματική σήμερα. Αναρωτηθείτε αν όντως συμβαίνει κάτι διαφορετικό ή αν είναι απλώς η φαντασία σας. Όλοι περνάνε κακές μέρες, οπότε μην ανησυχείτε πάρα πολύ γι’ αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11