Ερωτοσκόπιο 07/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 07/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είστε πολύ ζωντανός άνθρωπος και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο διασκεδαστικό να βρίσκεται κάποιος δίπλα σας. Αλλά καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι, διαφορετικά θα καταλήξετε να σοκάρετε διαρκώς τον/τη σύντροφό σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και διαφοροποιήστε τη συμπεριφορά σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Κάθε σχέση θα πρέπει να αναπτύσσεται με τον δικό της ρυθμό, οπότε καλό θα ήταν να μη συγκρίνετε τους εαυτούς σας με άλλους. Το να είστε εκεί και να επιμένετε είναι αρκετό για αρχή. Μην πιέζετε για αποτελέσματα – απλά επιτρέψτε στο καλύτερο να συμβεί.

Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα ανεπάρκειας ή φόβου που υφίστανται ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Μια ανεπίλυτη κατάσταση αιωρείται ανάμεσά σας ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Ζώδια Καρκίνος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να φτάσετε εκεί που πιστεύετε ότι θα έπρεπε να βρίσκεστε. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε ακριβώς στο σωστό σημείο. Δώστε προσοχή σε αυτά που βρίσκονται μπροστά σας. Μπορείτε να προχωρήσετε αργότερα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Το να βρείτε την αδερφή ψυχή σας – και να διατηρήσετε τη σχέση μαζί της –δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά η ανταμοιβή είναι μεγάλη. Οι καλές σχέσεις έχουν ανάγκη από χρόνο και φροντίδα. Αυτές οι αστρικές δυνάμεις θέλουν να σας βοηθήσουν να το πραγματοποιήσετε, οπότε αφήστε τις.

Ερωτοσκόπιο 07/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Ένα αυθόρμητο ταξίδι είναι ακριβώς αυτό που θεωρεί το σύμπαν ότι θα αναπτερώσει το ηθικό σας και του/της συντρόφου σας. Μετά από αυτό, η σχέση σας θα πάρει τα πάνω της και θα κυλήσει πιο ομαλά. Ξεφύγετε από όλα ακόμη και αν η απόδραση σας είναι απλά ένας μεγάλος περίπατος στη γειτονιά.

Ζώδια Ζυγός

Και φυσικά θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά είναι πραγματικά απαραίτητο να μοιράζεστε μαζί του/της την παραμικρή λεπτομέρεια από ό,τι σας συμβαίνει; Μια δόση διακριτικότητας θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη – και στομεταξύ θα σας γλιτώσει και από αρκετούς μπελάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Αν έχετε αυτό που θέλετε, τότε γιατί προσπαθείτε τόσο πολύ να το αλλάξετε; Πάντα έτσι γίνεται όταν βρίσκεστε σε μια σχέση που λειτουργεί. Δε χρειάζεται να διορθώσετε κάτι που δεν έχει χαλάσει, αλλά πώς φροντίζετε να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά;

Ζώδια Τοξότης

Το να πάτε στο επόμενο επίπεδο σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι εύκολη υπόθεση, αλλά όταν αυτό αφορά τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας τα πράγματα δυσκολεύουν. Κάποιες φορές είστε σε θέση να πείτε πότε πρέπει να κάνετε την επόμενη κίνηση. Ακούστε το ένστικτο σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να βρίσκεστε σε μια κατάσταση στην οποία γνωρίζετε όλους τους παράγοντες, σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο. Τι βαρετό! Ευτυχώς όμως – έχετε και τον/την αγαπημένο/η σας που πάντα έχει κάποιον τρόπο να σας εκπλήξει. Βαθιά μέσα σας το ευχαριστιέστε.

taro-zodia-098

Ερωτοσκόπιο 07/08 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Τα άστρα προσφέρουν λίγη παραπάνω ενέργεια στη σχέση σας και αυτή η ώθηση σας βοηθά να επιλύσετε ένα παλιό ζήτημα που αιωρείται ανάμεσά σας εδώ και καιρό. Μόλις το τακτοποιήσετε θα μπορέσετε να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ζώδια Ιχθύες

Εσείς και ο/η σύντροφός σας τον ξέρετε αυτόν τον σκοπό – τον έχετε τραγουδήσει ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο, κάτι έχει αλλάξει. Μην το αφήσετε να σας βγάλει εκτός ρυθμού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia