Ερωτοσκόπιο 07/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

agapi-einai-arketi

Ερωτοσκόπιο 07/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Δεν υπάρχει τίποτα πιο περίεργο από το να βλέπεις τον/την αγαπημένο/η σου, που υποτίθεται ότι ξέρεις μέσα και έξω, να φρικάρει για κάτι αθώο. Ρωτήστε τους τι συμβαίνει. Οι δραστηριότητες που εκτονώνουν την επιθετική ενέργεια μπορεί επίσης να βοηθήσουν.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει τη γνώμη σας και φαίνεται ότι θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να την πάρει. Να είστε επιφυλακτικοί εάν σας δίνει υποσχέσεις που φαίνονται πολύ μεγάλες για να μπορεί να τις κρατήσει. Υπενθυμίστε τους ότι τα έργα είναι πιο σημαντικά από τα λόγια.

Ζώδια Δίδυμοι

Μη συμπεριφέρεστε εντελώς ανεύθυνα αλλά ούτε και το αντίθετο. Έχετε μεγάλα σχέδια και αν φανείτε δειλοί δεν θα τα καταφέρετε. Οι άλλοι μπορεί να σας πουν ότι θα πρέπει να κατεβάσετε λίγο τις προσδοκίες σας αλλά ξέρετε ότι δεν είναι ώρα για ντροπές.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι όμορφο να ξέρετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας σας ανήκει ολοκληρωτικά, αλλά ένα μικρό μυστήριο σας βοηθά να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για τον/την εντυπωσιάσετε.

Ερωτοσκόπιο 07/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Έχετε μόνο δυο γονείς. Πραγματικά δε θέλετε ο/η αγαπημένο/η σας να πάρει αυτόν τον ρόλο. Είναι δύσκολο ωστόσο να επικοινωνήσετε κάτι τέτοιο χωρίς να συμπεριφερθείτε σαν έφηβοι – να θυμάστε ότι τα έργα μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.

Ζώδια Παρθένος

Μείνετε συγκεντρωμένοι, ευγενικοί και με κατανόηση, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εσείς οι δύο θα ξεπεράσετε και αυτές τις προκλήσεις πανηγυρικά. Προσπαθήστε να μάθετε νέους τρόπους επικοινωνίας για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον.

Ζώδια Ζυγός

Να θυμάστε ότι και οι δύο έχετε κάποιες υποσχέσεις που πρέπει να κρατήσετε – και αρκετό δρόμο μπροστά σας. Έχετε αρκετή δυναμική σαν ζευγάρι, αλλά μπορείτε να κάνετε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο, αν πάρετε μια μικρή ανάσα και συνεχίσετε ακατάπαυστα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η αγαπημένος/η σας λατρεύει τη στάση σας, ιδιαίτερα στις σχέσεις σας με εύθικτους συγγενείς και συναδέρφους. Με κάποιο τρόπο ξέρετε πώς να βάζετε κάποιον στη θέση του και να παραμένετε ευγενικοί. Αυτό είναι χάρισμα.

Ζώδια Τοξότης

Το να τρέχει μια ζεστό μια κρύο κατά παραγγελία είναι μια καλή λειτουργία – για τα υδραυλικά σας. Όταν πρόκειται για συναισθήματα, πρέπει να αναπτύξετε αυτοκυριαρχία. Το να παίζετε παιχνίδια δεν είναι κάτι διασκεδαστικό ή υγιές για τους δυο σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να γίνεστε πεισματάρηδες δεν ωφελεί σε τίποτα μακροπρόθεσμα και μπορεί να χειροτερεύσει τα πράγματα. Πραγματικά πιστεύετε ότι συμβιβάζεστε αν τελικά όλοι είναι ικανοποιημένοι; Είναι θέμα περηφάνειας ή γνήσια ανάγκη αυτό που σας κάνει να παραμένετε αμετάπειστοι;

zodia-zvdia-75

Ερωτοσκόπιο 07/09 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Θέλετε πραγματικά να αποκρούσετε αυτό το επιχείρημα; Δεν θα ήταν καλύτερα να βάλετε τις ενέργειες σας – τόσο χωριστά όσο και μαζί – και να τις αξιοποιήσετε σε κάτι άλλο; Σκεφτείτε το πριν προχωρήσετε περισσότερο.

Ζώδια Ιχθύες

Πάνω τους! Εάν ένας από τους δύο επευφημεί, ο άλλος μπορεί νατακτοποιήσει το επικείμενο ζήτημα. Και μετά μπορείτε να αλλάξετε ρόλους. Αυτό είναι κομμάτι τις χαράς του να είστε ζευγάρι: να μοιράζεστε τη δουλειά και να διπλασιάζετε την ευχαρίστηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11