Ερωτοσκόπιο 08/09 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-13414

Ερωτοσκόπιο 08/09 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Τώρα είναι μια θαυμάσια στιγμή για να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο, φωτεινότερο μέλλον. Εσείς οι δύο, περισσότερο από τους άλλους, γνωρίζετε ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την κατάσταση να λειτουργήσει. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας –έρχονται σύντομα καλά νέα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το να εξασκείτε την αυτοσυγκράτηση σας προσφέρει μια καλή μονάδα μέτρησης του αυτοσεβασμού σας- και, παρεμπιπτόντως, περισσότερη πίστη και θαυμασμό από τον αγαπημένο/η σας. Τώρα που ξέρετε ακριβώς από τι είστε φτιαγμένοι, η αυτοπεποίθηση σας θα εκτοξευτεί.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να είναι ευαίσθητα, ειδικά εάν έχετε μια πιο χαλαρή στάση απέναντι στα χρήματα από ότι ο/η αγαπημένος/η σας ή το αντίστροφο. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να επεξεργαστείτε τη στάση σας απέναντι στα χρήματα και τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε εσείς οι δύο (ή όχι).

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να είναι δύσκολο να επικοινωνήστε τα συναισθήματα σας, ειδικά όταν απλά θέλετε να υπαγορεύσετε τι θα συμβεί στον/στην αγαπημένο/η σας. Να θυμάστε ότι αυτή είναι μια σχέση – είστε μαζί σε αυτό.

Ερωτοσκόπιο 08/09 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia-taro-astra

Ζώδια Λέων

Βρείτε καινούργιους τρόπους για να κάνετε τα συνηθισμένα, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Τα γλυκά και τα λουλούδια είναι ωραία, αλλά μια βόλτα με αερόστατο και μια βραδιά χορού θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Ζώδια Παρθένος

Μπορείτε να το κάνετε με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο. Ειλικρινά, μπαίνετε στον πειρασμό να επιλέξετε το δύσκολο τρόπο μόνο και μόνο για να δείτε αν μπορείτε να το κάνετε. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα γελάσει. Γιατί φέρεστε τόσο σκληρά στον εαυτό σας; Σήμερα αξίζετε ένα διάλειμμα.

Ζώδια Ζυγός

Ένα από τα πιο σπουδαία πράγματα σε αυτή τη σχέση είναι όλα αυτά τα καινούργια πράγματα που μαθαίνετε. Ποιος να το φανταζόταν ότι σας αρέσει τόσο η πεζοπορία; Ή ότι πάντα θέλατε να μάθετε να παίζετε ακορντεόν; Ο έρωτας διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Όταν η σχέση σας είναι σωστή, διπλασιάζετε τη χαρά και κόβετε τη λύπη στη μέση. Ειλικρινά, δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο τυχεροί είστε που καταλήξατε με αυτόν τον άνθρωπο. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις σας σας προετοίμαζαν για αυτήν.

Ζώδια Τοξότης

Αν βρεθείτε να σφίγγετε τα δόντια κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον/την αγαπημένο/η σας, ζητήστε ένα διάλειμμα (όχι, δεν είναι μόνο για το σχολείο). Μια βαθιά ανάσα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτό που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι εύκολο να φαντάζεστε κάθε είδους σενάρια για το τι συμβαίνει με εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Να θυμάστε αυτό και τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για εσάς: Αυτό που συμβαίνει στο κεφάλι σας δεν είναι απαραίτητα μια αντανάκλαση της πραγματικότητας.

zwdia shmera

Ερωτοσκόπιο 08/09 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Η αναθεώρηση του προϋπολογισμού σας είναι μια καλή ιδέα, ιδιαίτερα εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε κάποιους οικονομικούς στόχους που θέλετε να εκπληρώσετε σύντομα. Να θυμάστε να σκέφτεστε τόσο με βραχυπρόθεσμους όσο και με μακροπρόθεσμους όρους. Έτσι η διαδικασία γίνεται λιγότερο τρομακτική.

Ζώδια Ιχθύες

Οι καλοί τρόποι είναι απαραίτητοι, ιδιαίτερα αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε κοινωνικές επαφές στο σπίτι σας. Εσείς, περισσότερο από όλους, γνωρίζετε τη σημασία της ευγένειας. Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει το τακτ και η ευγένεια όταν εφαρμόζονται με συνέπεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot