Ερωτοσκόπιο 08/12 Σάββατο ωροσκόπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

Ερωτοσκόπιο 08/12 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα αλλά ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει να πάτε τα πράγματα αργά και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα πριν προχωρήσετε.

Μήπως μιλάει η φωνή της λογικής; Η συνείδησή σας; Ποιος νοιάζεται ούτως ή άλλως; Η συμβουλή που σας δίνει είναι καλή.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

«Η ορθότητα της θεωρίας αποδεικνύεται στην πράξη». Συνεκτιμήστε όλους τους παράγοντες πριν πάρετε μια απόφαση και πριν ανακοινώσετε την τελική σας ετυμηγορία στον/στην αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μια πρόσφατη αναποδιά σας έκανε να αμφισβητείτε την κρίση σας. Προσπαθήστε να μην πανικοβληθείτε και μην παίρνετε αποφάσεις με βάση το πώς αισθάνεστε τώρα. Έχετε άφθονο χρόνο για να κάνετε τις επιλογές σας. Επεξεργαστείτε το με τη ησυχία σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα δεν θα τη βγάλετε καθαρή με το να χαμογελάτε και να κουνάτε καταφατικά το κεφάλι σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι είπε ο/η αγαπημένος/η σας, ζητήστε τους να το επαναλάβουν. Ακόμη καλύτερα, αν το ακούσατε αλλά δεν το καταλάβατε κάντε τις κατάλληλες ερωτήσεις μέχρι να το κατανοήσετε πλήρως.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Η πρακτική σας πλευρά βρίσκεται σε σύγκρουση με την πιο ήρεμη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να έρθετε σε επαφή με την πιο διπλωματική πλευρά της προσωπικότητάς σας; Με αυτόν τον τρόπο, όλοι θα πάρουν αυτό που θέλουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα προβλήματα σε αυτή την καινούργια κατάσταση μπορούν να επιλυθούν εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας αλλάξετε την προσέγγισή σας. Είναι φοβερό το τι μπορεί να γίνει αν υιοθετήσετε μια πιο χαλαρή στάση.

Ωροσκοπιο Ζυγός

Η εκδοχή του/της συντρόφου σας για τα πρόσφατα γεγονότα είναι αφάνταστα διασκεδαστική αλλά εσείς πρέπει να ξεχωρίσετε την αλήθεια από τη φαντασία. Πάρτε περισσότερες πληροφορίες και εξετάστε τις προσεκτικά πριν καταλήξετε κάπου. Παραμείνετε προσγειωμένοι.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μπορείτε να γίνετε άγριοι σαν λιοντάρι όταν οι περιστάσεις το απαιτούν αλλά τα πιο κοντινά σας πρόσωπα ξέρουν ότι έχετε καρδιά μικρού παιδιού. Σήμερα είναι ώρα να δείξετε την πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας στον/στη σύντροφό σας, ειδικά αν έχει καιρό να τη δει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι σημαντικό να ξέρετε πότε θα πρέπει να πιέσετε ο ένας τον άλλον, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ξέρετε πότε θα πρέπει να υποχωρήσετε. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι απαιτεί η στιγμή τώρα κάντε κάτι εξαιρετικά απλό και χρήσιμο: ρωτήστε!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είστε εξαιρετικά δημοφιλείς σήμερα! Αν ο/η σύντροφός σας δεν αισθάνεται το ίδιο κοινωνικός/ή, δεν υπάρχει πρόβλημα, βγείτε έξω μόνοι σας. Το πιθανότερο είναι ότι μόλις δουν πόσο καλά περνάτε, θα θελήσουν να σας κάνουν παρέα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που κάνατε κάτι για να αποπλανήσετε τον/την αγαπημένο/η σας; Μην κοιτάτε αποδοκιμαστικά. Αντ’ αυτού ρίξτε τους ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Δεν είναι μόνο στην αρχή μιας σχέσης που χρειάζονται το φλερτ, τα φιλιά και τα όμορφα λόγια.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν αισθάνεστε σαν να είστε ανάμεσα στη Σκύλλα και στην Χάρυβδη, ζητήστε βοήθεια από τον/τη σύντροφο σας. Θα σας προσφέρουν ηθική υποστήριξη – και ένα μαξιλάρι, κυριολεκτικά ή μεταφορικά για να αισθανθείτε πιο άνετα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia