Ερωτοσκόπιο 09/02 Σάββατο ωροσκόπιο

agapi-einai-arketi

Ερωτοσκόπιο 09/02 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Ξεκινήστε να σκέφτεστε μερικές ιδέες για να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο πιο ενδιαφέρον για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να δοκιμάσετε νέα πράγματα, οπότε αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Ονειρευτείτε κάτι μεγάλο, και στη συνέχεια προσπαθήστε να το κάνετε πραγματικότητα!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα, σαν να προσπαθεί να σας κάνει να θυμώσετε. Εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δεν αντιδράσετε υπερβολικά, θα σταματήσει. Δεν θα έβλαπτε να ρωτήσετε αν έχουν κάτι στο μυαλό τους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην εκπλαγείτε αν αλλάξετε άποψη για κάτι σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας δώσει ένα πειστικό επιχείρημα που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα σήμερα και ο/η σύντροφός σας ίσως θα πρέπει να τους δώσει μεγαλύτερη προσοχή. Δώστε τους μια ιδέα για το πώς αισθάνεστε, διαφορετικά μπορεί να μην πάρετε αυτό που έχετε ανάγκη.

Ωροσκόπιο Λέων

Το ένστικτό σας σας λέει να κρατήσετε σφιχτά τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά κάποιες φορές πρέπει να τους δίνετε λίγο χώρο για να αναπνεύσουν. Αφήστε τους χώρο, γνωρίζοντας ότι θα είναι πάντα στο πλάι σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ανανεώστε τη ζωή σας με τον/την αγαπημένο/η σας αλλάζοντας τη ρουτίνα σας. Ακόμα και τα μικρά πράγματα μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο, οπότε μην φοβάστε να κάνετε αλλαγές! Ξεκινήστε με κάτι μικρό και δείτε πού θα σας πάει.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι ρομαντικές στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας είναι διασκεδαστικές! Αν τον τελευταίο καιρό όλα σας φαίνονται πολύ σοβαρά, αναζητήστε μερικούς τρόπους για να ελαφρύνετε τη διάθεση σας. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι παιχνιδιάρικο, όπως να τους προκαλέσετε σε έναν αγώνα μπιλιάρδου στην παμπ της γειτονιάς σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα να είστε ανοιχτόμυαλοι, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον/την αγαπημένο/η σας. Οι ιδέες τους μπορεί να σας φαίνονται περίεργες, αλλά ευσταθούν. Να τους έχετε τυφλή εμπιστοσύνη.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Μέρα με τη μέρα, η σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας γίνεται πιο δυνατή. Κάτι που μοιράζεστε σήμερα μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα αστείο που θα το καταλαβαίνετε μόνο εσείς οι δύο και με το οποίο θα γελάτε τα επόμενα χρόνια.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Μπορεί να μην σας αρέσει να μιλάτε για χρήματα, αλλά είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς με τον/την αγαπημένο/η σας για αυτά τα θέματα. Αν νομίζετε ότι ξοδεύετε πολλά χρήματα για φαγητό έξω, πείτε το.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όταν σας έρχεται κάποια μεγάλη ιδέα, είναι εύκολο να παρασύρετε σε αυτή τον/την αγαπημένο/η σας. Έχουν εμπιστοσύνη στο γούστο και την κρίση σας και θα χαρούν να σας υποστηρίξουν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα μοιραστείτε τα όνειρά σας με τον/την αγαπημένο/η σας – ανεξάρτητα από το πόσο εξωφρενικά φαίνονται. Μόνο και μόνο που θα τα πείτε δυνατά θα έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο να τα κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia