Ερωτοσκόπιο 09/03 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκόπιο 09/03 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Πετάξτε από το παράθυρο όλες σας τις ανησυχίες! Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, μην περιμένετε άλλο για να το συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να φανούν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί απέναντί σας, αλλά θα πρέπει πρώτα να τους αφήσετε.

Ωροσκοπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Εάν σήμερα αισθάνεστε κάπως πεσμένοι, δεν είναι κακό να ζητήσετε από τον/την αγαπημένο/η σας να τονώσει το εγώ σας. Αν ακούσετε να σας λένε γιατί σας θεωρούν υπέροχους, θα τονωθεί η διάθεσή σας. Πάρτε τα λόγια τους στα σοβαρά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Προγραμματίστε στο επόμενο σας ραντεβού να δείτε ένα ντοκιμαντέρ ή να πάτε σε μια έκθεση τέχνης με τον/την αγαπημένο σας, και στη συνέχεια συζητήστε αυτά που είδατε τρώγοντας. Η συζήτηση για πνευματικά θέματα θα δώσει ερεθίσματα στο μυαλό σας και μπορεί να οδηγήσει και στο να διεγερθούν και άλλα μέρη του σώματός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Αν ο/η αγαπημένος/η σας σας κάνει έκπληξη με ένα ραντεβού της τελευταίας στιγμής, μη διστάσετε, απλά πείτε ναι! Μπορείτε να τα καταφέρετε όλα.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που απαιτεί μια δημιουργική λύση. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να προσφέρει μια διαφορετική προοπτική, οπότε ζητήστε τη συμβολή τους. Μαζί θα βρείτε την απάντηση που ψάχνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν σήμερα χρειαστεί να γίνετε επικριτικοί με τον/τη σύντροφό σας, να έχετε στο μυαλό σας ότι ο τρόπος που λέτε κάτι είναι εξίσου σημαντικός με αυτό που λέτε. Φροντίστε να καταλάβουν ότι ακούν τις ανησυχίες σας και όχι παράπονα.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα οποιαδήποτε ένταση μπορεί να αισθάνεστε με τον/την αγαπημένο/η σας θα χαθεί. Οι επόμενες μέρες θα είναι χαλαρές και ξέγνοιαστες, και θα ξεχάσετε όλα όσα σας απασχολούν.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα μη βιαστείτε να απορρίψετε μια κάπως τρελή πρόταση του/της συντρόφου σας. Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας πότε-πότε κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα. Δεν μπορείτε να το παίζετε εκ του ασφαλούς διαρκώς!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα εσείς και ο/ηαγαπημένος/η σας έχετε μια ισχυρή επαφή. Τα ενεργειακά σας επίπεδα ταιριάζουν απόλυτα και είστε και οι δύο ανοικτοί σε νέες ιδέες. Μοιραστείτε τι έχετε στο μυαλό σας, γνωρίζοντας ότι θα γίνει κατανοητό.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια. Καθίστε με τον/την αγαπημένο/η σας και συζητήστε για αυτά που θα σας άρεσε να κάνετε μαζί στο μέλλον. Θα χαρείτε με το πόσο ταιριάζουν οι στόχοι σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όλα πάνε τόσο καλά στη σχέση σας που δύσκολα μπορείτε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας. Όταν οι συνάδελφοί σας σας ρωτούν τι συμβαίνει, απλά χαρίστε τους ένα πονηρό χαμόγελο. Αφήστε τους με την απορία!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε για το μέλλον. Στην πραγματικότητα, σήμερα είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε. Περάστε χρόνο χαλαρώνοντας με τον/την αγαπημένο/η σας και συζητήστε για το τι θα θέλατε να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia