Ερωτοσκόπιο 09/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 09/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Τα χρήματα, είτε τα έχετε σε αφθονία είτε σας λείπουν, πραγματικά αλλάζουν τα πάντα. Ωστόσο, αν προσέξετε λίγο τον προϋπολογισμό σας και κρατήσετε μια ισορροπημένη στάση, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα μπορέσετε να τον διατηρήσετε σε μια καλή κατάσταση.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Οι φιλόδοξες ιδέες σας ενθουσιάζουν και τους δύο και υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για αυτό. Το να είστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον σημαίνει ότι είστε ανοικτοί σε κάθε είδους νέες ιδέες. Οι καινοτόμοι τρόποι σκέψης κάνουν τις αλλαγές ωφέλιμες για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα ανοικτά μέτωπα μπορούν να προκαλέσουν μια κατάσταση που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί, οπότε βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν ξεκινάτε ένα εκατομμύριο πράγματα που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε. Μια επιθυμία να συνεχίσετε και λίγη συγκέντρωση θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σκληρή δουλειά έφερε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας σε αυτό το σημείο. Δεν είναι καιρός να γιορτάσετε την επιτυχία σας; Μην υποτιμάτε τις προσπάθειές σας. Μάθετε να γιορτάζετε τόσο τα κοινά όσο και τα ατομικά σας επιτεύγματα.

Ερωτοσκόπιο 09/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Το πρόβλημα δεν είναι το πώς θα ξεκινήσετε σήμερα – εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε στα σκαριά ένα σωρό συζητήσεις, οικιακά καθήκοντα και σχέδια για να βγείτε έξω. Ωστόσο, το να βρείτε τα οικονομικά μέσα για να τα πραγματοποιήσετε είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε έντονα συναισθήματα για κάποιο θέμα που σας ανέφερε ο/η αγαπημένος/η σας; Τα αναγνωρίζετε, ή το παίζετε χαλαροί και προσποιείστε ότι δεν σας ενοχλεί τίποτα ενώ συμβαίνει το αντίθετο;

Ζώδια Ζυγός

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσετε να εμπιστευτείτε κάποιον άλλον. Στηρίξτε τις επιλογές σας και να ξέρετε ότι το ένστικτό σας λειτουργεί υπέρ σας. Εάν διαρκώς αμφισβητείτε τον εαυτό σας, προσπαθήστε να μάθετε το γιατί.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Κάτι τόσο πεζό, όπως τα να πάτε το αμάξι για αλλαγή λαδιών μετατρέπεται σε κάτι απίστευτα διασκεδαστικό όταν περιλαμβάνει εσάς τους δύο. Ξέρετε τον τρόπο ώστε να μετατρέπετε όλες τις δύσκολες καταστάσεις υπέρ σας.

Ζώδια Τοξότης

Ο καθένας από εμάς έχει ανάγκη από άτομα να τον υποστηρίζουν, ακόμα και τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Αυτή τη στιγμή θέλετε να μείνετε μόνοι σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο/η αγαπημένος/η σας ξέρει πόσο εκτιμάτε το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα σας.

Ερωτοσκόπιο 09/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

tarw-zwdia

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να μιλάτε με ειλικρίνεια και στο να ξεφουρνίζετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Εσείς, περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, ξέρετε πώς να περάσετε από ένα ειλικρινές συναίσθημα σε μια εύλογα διατυπωμένη πρόταση.

Ζώδια Υδροχόος

Εξετάστε αυτήν την κατάσταση από κάθε πλευρά πριν αποφασίσετε ποιες ενέργειες θα ακολουθήσετε. Αν ένας από τους δυο σας ενεργεί με απερισκεψία, είναι καθήκον του άλλου να είναι η φωνή του λογικής. Εξισορροπήστε την κατάσταση.

Ζώδια Ιχθύες

Το να ρίχνετε λίγο νερό στις φλόγες δε σβήνει πάντα τη φωτιά – στην πραγματικότητα, η ενέργεια αυτή μπορεί να προκαλέσει ένα παραπέτασμα καπνού. Οπότε, αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας φέρνετε ο καθένας κάτι διαφορετικό στη σχέση σας θα πρέπει να το γιορτάσετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75