Ερωτοσκόπιο 09/09 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-25214

Ερωτοσκόπιο 09/09 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είστε γεμάτοι από τόση καλή ενέργεια σήμερα, που λάμπετε ολόκληροι. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε σε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο με το ταίρι σας – ποτέ δεν ξέρετε πώς θα είναι οι διαθέσεις αργότερα!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να επικοινωνήσετε με το έτερό σας ήμισυ, αν και κατά βάθος ξέρετε ότι όλα γίνονται για καλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε να αναλάβει τα δύσκολα!

Ζώδια Δίδυμοι

Τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε βαθιά μέσα σας; Αν δεν ξέρετε ή αναρωτιέστε, σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να καθίσετε και να συζητήσετε με το ταίρι σας όλα τα σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Μέχρι απόψε το βράδυ θα ξέρετε!

Ζώδια Καρκίνος

Ξυπνήσατε και είστε λες και κάνατε ενδοφλέβια ένεση με μια κανάτα καφέ – δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω για να είστε ενεργητικοί και ετοιμόλογοι! Όλη αυτή η υπερδιέγερση μπορεί να κάνει το ταίρι σας να χαμογελάσει!

Ερωτοσκόπιο 09/09 Κυριακή ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Σας αρέσει να γνωρίζετε χαριτωμένους ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν δεν είναι αυτή η πρόθεσή σας (τις περισσότερες μέρες). Αλλά όταν η κοινωνική σας ενέργεια είναι στα φόρτε της, όπως σήμερα, μπορείτε να βγείτε από την πεπατημένη και να συστηθείτε στους πιο ενδιαφέροντες από αυτούς. Είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσετε ιδιαίτερους τύπους!

Ζώδια Παρθένος

Παραδόξως, λαχταράτε έναν καλό καβγά – αρκεί να πάρετε από αυτόν κάτι που θα σας ικανοποιήσει. Μπορεί να είναι με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, μπορεί και οποιοδήποτε άλλο κοντινό σας πρόσωπο. Θα είναι σύντομο, και θα κερδίσετε!

Ζώδια Ζυγός

Συναντηθείτε με το τελευταίο σας φλερτ, αν έχετε διάθεση για συζήτηση. Η ικανότητά σας να μπαίνετε κατευθείαν στο θέμα και να βρίσκετε επαφή με τον άλλον, είναι πιο ισχυρή από ποτέ και θα μάθετε πολλά από αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Σταματήστε να πιέζεστε με εκείνο το ζήτημα που σας απασχολούσε τον τελευταίο καιρό. Για τώρα θα πρέπει να το αφήσετε στην άκρη και να βοηθήσετε κάποιον άλλον με το πρόβλημά του. Θα δείτε ότι αυτό το διάλειμμα θα σας κάνει καλό.

Ζώδια Τοξότης

Παρόλο που δεν το παραδέχεστε πάντα – ούτε καν στον εαυτό σας – σας αρέσουν τα παιδιά. Μάλιστα, μια μέρα σαν τη σημερινή έχετε όρεξη να παίξετε μαζί τους. Είναι ευκολότερο από όσο φαντάζεστε – και κάποιος παρακολουθεί χαμογελώντας!

Ζώδια Αιγόκερως

Όταν είστε ανήσυχοι, αντιμετωπίζετε τη σχέση σας σαν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Η ενέργειά σας σήμερα θα είναι ακριβώς έτσι. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, αλλά μπορεί να αισθανθείτε καλύτερα αν συνεχίσετε να βασανίζεστε με αυτό το θέμα μέχρι να ξεθυμάνει από μόνο του.

zwdia shmera

Ερωτοσκόπιο 09/09 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Είστε γεμάτοι από ανάγκη για κοινωνική προσφορά, από την επιθυμία να βοηθήσετε άλλους. Αλλά θα πρέπει να είστε επικεντρωμένοι σε αυτό για να τα καταφέρετε. Βρείτε μια ομάδα στην οποία μπορείτε να προσφέρετε εθελοντική εργασία και συμμετέχετε, ίσως μαζί με το ταίρι σας. Τα ταλέντα σας θα φανούν πολύ χρήσιμα!

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιος φαίνεται να παίζει κρυφτό μαζί σας, και αυτό δεν σας αρέσει καθόλου. Σας μοιάζει περισσότερο σαν καθήκον παρά σαν παιχνίδι. Ποιος χρειάζεται κάτι τέτοιο; Εσείς μπορεί να θέλετε να ξεμακρύνετε και να κάνετε τα δικά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66