Ερωτοσκόπιο 10/02 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-22314

Ερωτοσκόπιο 10/02 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα θα καταφέρετε να τελειώσετε περισσότερα πράγματα εάν ζητήσετε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει. Να είστε ανοιχτόμυαλοι – εάν προσφέρουν κάποιες ιδέες που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο, δεχτείτε τις.

Όσο πιο γρήγορα τελειώσετε με τις βαρετές υποχρεώσεις τη μέρας, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να διασκεδάσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα προσπαθήστε να μην μπείτε σε συναγωνισμό με τον/τη σύντροφό σας. Εάν φαίνονται ιδιαίτερα αποφασισμένοι να περάσει το δικό τους, αναρωτηθείτε τι συμβαίνει. Ίσως θα ήταν καλύτερα να παραδοθείτε από το να αντιστέκεστε.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Έχετε κάνει πολλές μικρές αλλαγές – τώρα είναι η στιγμή να κάνετε κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό. Μια τολμηρή κίνηση, μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή απλά ένα καινούργιο κούρεμα. Ο/Η σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει ό,τι και αν κάνετε, οπότε τολμήστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Επικαλεστείτε την λογική πλευρά του/της αγαπημένου/ης σας και θα είναι πιο εύκολο να πάρετε αυτό που θέλετε. Μιλήστε με επιχειρήματα – μην βασιστείτε μόνο στο συναίσθημα – και θα μπορέσουν να δουν τη δική σας οπτική.

Ωροσκόπιο Λέων

Τα σχέδια που κάνατε μπορεί να μην εξελιχθούν όπως ελπίζατε. Μην ανησυχείτε, εφ ‘όσον εσείς και ο/η αγαπημένος σας είστε μαζί, μπορείτε να κάνετε τα πάντα την κατάλληλη στιγμή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί με τον/την σύντροφο σας, πάντα μπορείτε να μάθετε καινούργια πράγματα μαζί. Ρωτήστε τους αν υπάρχει κάτι που θα ήθελαν να εξερευνήσουν και συμμετέχετε σε αυτό με ανοιχτό μυαλό.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Θα μπορέσετε να φτάσετε σε νέα επίπεδα κατανόησης με τον/την αγαπημένο/η σας, αν ανοίξετε την καρδιά σας και τους δώσετε την αμέριστη προσοχή σας. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να προβλέψετε τι θα πουν και ακούστε τους πραγματικά.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Διαφαίνονται ριζοσπαστικές αλλαγές στον ορίζοντα για εσάς. Να είστε έτοιμοι για ο,τιδήποτε, και τίποτα δεν θα σας πιάσει απροετοίμαστους.  Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να γίνει η σταθερά σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας προτείνει κάτι που σας ακούγεται περίεργο, προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Αν τους ακούγεται καλό, γιατί να μην του δώσετε μια ευκαιρία; Για μια φορά μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είναι εύκολο να πέσετε σε ρουτίνα με τον/την αγαπημένο/η σας. Αλλά μην χαλαρώσετε τόσο πολύ ώστε να πλήττετε. Κάντε μερικές αλλαγές σήμερα και ο ύπνος θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα έχετε στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας σάς φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός/ή! Ίσως να έκανε κάτι διαφορετικό, ή ίσως απλά να είστε τρελαμένοι μαζί του/της. Όπως και να έχει, πρέπει να τους το πείτε και να τους φτιάξετε τη μέρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εάν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας μοιραστεί μαζί σας ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο για το Σαββατοκύριακο από ό, τι είχατε κατά νου, τολμήστε το. Καλό θα ήταν να αφήσετε κατά μέρος τις αμφιβολίες σας και να δείτε πού θα καταλήξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra